melcor 60 Napisano Jul 2, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao ranije da okacim ali evo zimskog projekta moje senke 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Melcor honda odlično izgleda,baš je po mom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5484 Napisano Jul 4, 2017 Pana, 533 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan HM - Honda Melcor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Jul 9, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo,svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu,ovo je moja makina... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao prijatelju. Lepa Honda, u zdravlju da je vozis. Zeleo sam i ja nekad VT600, ali kad sam ja prelazio na jaci motor one su bile 2500e pa i skuplje, pa dodaj servis, gume, prenos, registracija... i ode u nedogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 628 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan bogami lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 3, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav srecno je vozio imao sam tri sedovke samo reči hvale imam za njih jos jednom srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale 92 14 Napisano Mart 7, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari zanima me sissy bar za hondu shadow 600 vlx 2007 ako neko moze da mi pomogne hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale 92 14 Napisano Mart 7, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano April 15, 2018 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari zanima me sissy bar za hondu shadow 600 vlx 2007 ako neko moze da mi pomogne hvalaDa se i ja pridružim, i mene interesuje, a trebaju mi i zadnji žmigavci.Brzinomer mi je ogreban, kao i far, i voleo bih to srediti, pa ako neko ima predlog, savet...Ove produžene komande hoću da skinem, da li neko ko ima normalne može da ih slika, da vidim kako to da uradim? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Imas zmigavce u Louisu,15-ak evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano April 16, 2018 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, dragisat said: Imas zmigavce u Louisu,15-ak evra. E da, ima li ko da donosi iz Luisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam Sekula i Acy Sekula 0649334444 Acy 0631012879 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano April 25, 2018 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam Sekula i Acy Sekula 0649334444 Acy 0631012879Već naručeni Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Octobar 3, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Evo i ja da se ovde upisem, postao vlasnik Shadowke 600 1991 U principu prelep motor,ima sitnih estetskih detalja za to-do prvi utisci su ok lepo radi ,lepo povlaci ali je potrosnja po meni povecana pa ce mi trebati malo saveta povrcana potrosnja u smislu u odnosu na komentare na forumu. od 3,5-5 l ova moja oko 8-9 l rezervoar 11l tako da je po meni punoocekibao sam oko 200 do 250 km sa rezervoarom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Octobar 3, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Daj vam malo vremena da se naviknete jedno na drugo verovatno će i potrošnja da legne na svoje. Ako i posle toga bude 9l uradi karburatore i svećice, nije skupo a i bićeš dugo miran posle toga. Inače odličan motor ako ne žuriš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Octobar 4, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan nisam napisao da je to bila potrosnja otvoren put (auto-put). prosecna brzina oko 100-110km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9996 Napisano Octobar 4, 2018 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta potrošnja od 3l je naučna fantastika ali i 9 je previše.Otvoren put oko 4 a po gradu zavisi koliko ti ruka teška ali oko 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se malo umesam.Sa nekom prosecnom brzinom recimo 70-75km,sa laganim ubrzanjima stvarno moze da se izvuce tih 3.5l potrosnje.Ako vozite recimo 85-90km onda je potrosnja nesto malo iznad 4l?Motor je izuzetan,mali potrosac,i recimo do nekih stotinjak i malo vise km voznje u cugu dosta je prijatan za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 3, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Prodata u Bogatic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan problem sa potrosnjom resen bio do Bokkilica u Pazovu na servis.sada potresnja pala na 4,2-4,8l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inglorious Biker 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow VT 600 C 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri. Pre od prilike 4 godine sam sebi kupio svoj prvi motor, ostvario svoj decacki san. U pitanju je Honda Shadow VLX 600 1996. Od tada sam presao sa njom mnogo udobnih kilometara i jako sam zadovoljan. Konacno sam u situaciji da je malo sredim i doradim neke detalje koji mi bodu oci. Javljam vam se u nadi da cete mi pomoci, u pitanju je jedan plasticni deo, poklopac akumulatora sa desne strane na koji se zabicom kaci desna plastika koja se nalazi ispod sedista. U prilogu postavljam sliku, ako neko zna nekog ko zna negog ko mozda zna gde mogu da nabavim taj deo u Srbiji bio bih mu beskrajno zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 374 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u delta motors beograd. Meni su za 9 dana isporucili poklopac akumulatora za Vfr po krajnje korektnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 10, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Ebay je isto opcija, samo treba vijati evropske prodavce. Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...