Skiboban 416 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Ohrida bih se vratio preko Kosova. Da li je pametno, bezbedno, kuda? Ima li neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6220 Napisano Jul 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Išli preko Kosova pre tri godine i vrlo prijatno iskustvo. Carinici neočekivano ljubazni, drumovi vrlo dobri (barem ono što smo mi vozili), a cene goriva puno povoljnije nego kod nas. Nismo zalazili na neka mesta gde bi potencijalno moglo biti problema jer smo bili u tranzitu tako da ni ti ne moraš previše brinuti ako si u prolazu. Bio je samo neki fazon da kad se prelazi iz RS u KiM ne treba pokazivati pasoš nego ličnu kartu (čini mi se) tako da proveri kod prelazaka koje dokumente daješ na kontrolu... Promenio Jul 25, 2023 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2880 Napisano Jul 25, 2023 Vozac A kategorije :D, 988 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan АКо немаш у плану обилазак светиња попут Грачанице и Газиместана мој ти је приједлог да не идеш преко Косова и Метохије. Безвезе излажеш себе неком проблему. Није да их има али није ни да их нема. У сваком случају ако се одлучиш да идеш преко Косова и Метохије обрати пажњу на радаре тј. на ограничење. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jul 25, 2023 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja prosli pre neki dan, bez i najmanjeg problema. Bili su ljubazni i na ulasku i na izlasku, cak ni kameru nisu pomenuli. Granicni prelaz Brnjak ne radi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2880 Napisano Jul 25, 2023 Vozac A kategorije :D, 988 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, lalajko je napisao: Drugar i ja prosli pre neki dan, bez i najmanjeg problema. Bili su ljubazni i na ulasku i na izlasku, cak ni kameru nisu pomenuli. Granicni prelaz Brnjak ne radi. Од када Брњак не ради? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jul 27, 2023 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Valjda od onih nedavnih trzavica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2880 Napisano Jul 28, 2023 Vozac A kategorije :D, 988 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, lalajko je napisao: Valjda od onih nedavnih trzavica. Ја сам прије пар дана прошао на Брњак. Е сад можда ти мислиш или имаш информацију да за мотористе није дозвољен прелаз, а опет ни то ми није логично јер сам на инстаграму видио пар објава моториста са и поред језера Газиводе :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Jul 28, 2023 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, gledao sam na sajtu kosovske policije, licno nisam proveravao i isao sam na Kulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2880 Napisano Jul 28, 2023 Vozac A kategorije :D, 988 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Е таман да те питам, какав је квалитет овог пута? Размишљам туда да се провозам кад будем доле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...