str 0 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Uzeo sam pony express i odusevljeno krenuo u pricu dok mi ocev drugar nije "srusio sneska" rekavsi da mi ipak za njega treba dozvola i registracija... Moje pitanje je sledece, koliko cesto i da li uopste policija zaustavlja ljude na pony-jima, da li bolje prolaze osobe sa kacigama i da li radi ona fora e kao okrecem pedale opuste se, nije motor? Hvala! Ubacicu i slicicu jednu, ako nekoga zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8583 Napisano Jul 21, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se nekad registrovalo jednom, trajno, ne znam kakva je sad situacija. @bdada možda može da pomogne? P.S. sviđa mi se kombinacija boja, mada bih dodao ljubičastu i roze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Jul 21, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Podleze registraciji isto kao i Automatik.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Jul 21, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To se oduvek registrovalo na malu tablu koja se vozila sa PSP kao i svi Tomosi od 50ccm, sem onih jačih 14M, 15SLC...koji su išli na A kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Jul 21, 2023 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svi mopedi su nekada bili trajni a sada redovno svake god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4854 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 3677 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može to da prođe tehnički verovatno, nema migavce i šta već treba. Tako da ostaje samo za slikanje, po dvorištu i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Jul 21, 2023 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mopedu ne trebaju migavci samo kratko svetlo, zadnja pozicija i levi retrovizor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4854 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 3677 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Axa, naiđoh na ovaj tekst, izmenili su pravilnik pre par godina. PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Jedan od posebno nezgodnih problema imali su vlasnici mopeda bez migavaca. Tako je – postoje mopedi koji su fabrički proizvedeni bez migavaca. Dođu na tehnički pregled, a tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...