Milan-ADV 9 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Kupio bih polovnog japanca i droumim se izmedju 125/250 ili 500ccm. Svudjaju mi se Adventure modeli iliti dual sport. Bacio sam oko na Kawasaki KLE500 ili Honda Dominator 500. Voleo bih da cujem Vasa misljanja, iskustva, preporuke i ako ima nekih ponuda za kupovinu. Uzgred, sta mislite o Aprilia-ji Pegaso? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5346 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 1908 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane. Ne bi bilo loše da se predstaviš u delu foruma predviđenom za to, da bi ljudi znali sa kim razgovaraju. Zapravo to je kao i obavezno Moje mišljenje je da je 250 za premalo za taj tip 4t motora. Idi na 500 odmah ako možeš. Oba ova modela su odlični i dobro poznati modeli. Ali moraćeš malo da pretražiš po forumu za više informacija. Verujem da možeš naći sve što te zanima - dobre strane, mane, česte kvarove i tako dalje. Najbolje da pri kupovini povedeš nekog ko se razume. Pegaso 650 od 2005te godine (ako se ne varam) ide sa odličnim i dokazanim Minarelijevim jednocilindričnim agregatom, koji je korišćen i u mnogim Yamahama (xt660 sve verzije, mt-03, itd). Izuzetno izdržljiv i dugovečan ako je normalno održavan. Toliko od mene. Srećno u potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan-ADV 9 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciajma. Prelistacu pomenute teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5346 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 1908 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj i ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jul 12, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Milan-ADV je napisao: Zdravo svima. Kupio bih polovnog japanca i droumim se izmedju 125/250 ili 500ccm. Svudjaju mi se Adventure modeli iliti dual sport. Bacio sam oko na Kawasaki KLE500 ili Honda Dominator 500. Voleo bih da cujem Vasa misljanja, iskustva, preporuke i ako ima nekih ponuda za kupovinu. Uzgred, sta mislite o Aprilia-ji Pegaso? Puno tema bas o tim modelima. Ja bih izbegao i Kawu i Apriliju pogotovo. Uzeo bih Suzuki Freewind 650, a zatim Hondu Transalp 650. To bih gledao kad bih uzimao enduro. Dao bih prednost dva cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan-ADV 9 Napisano Jul 13, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Zarkela je napisao: Puno tema bas o tim modelima. Ja bih izbegao i Kawu i Apriliju pogotovo. Uzeo bih Suzuki Freewind 650, a zatim Hondu Transalp 650. To bih gledao kad bih uzimao enduro. Dao bih prednost dva cilindra. A neki model do 500ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao do koje vrednosti? Honda cbf500, nije adventure, al je odličan motor. Noviji Honda cb500x. Od starijih motora baš i nemaš neki izbor osim kavasakija koji si već i sam naveo a koji meni lično nije nešto, drži cenu a kao nov nije puno koštao. Moje mišljenje, ne znači da sam upravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan-ADV 9 Napisano Septembar 29, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Kawasaki KLE 500 i prvi utisak je dobar bas je upravljiv i udoban. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5346 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1908 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio! Baci neku sliku mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 7. 2023. at 21:18, Zarkela je napisao: Puno tema bas o tim modelima. Ja bih izbegao i Kawu i Apriliju pogotovo. Uzeo bih Suzuki Freewind 650, a zatim Hondu Transalp 650. To bih gledao kad bih uzimao enduro. Dao bih prednost dva cilindra. Može li neki info zašto izbegavati Kawu, pogotovo kad čovek priča o KLE koji ima ultra pouzdan agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Septembar 30, 2023 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Milan-ADV je napisao: Nema greške sa KLEom. Javljaj neke utiske, i što reče Živke daj da vidimo mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je to motor koji sam najvise vidjao kod majstora. Te mu ne valja karburator, te elektronika. Ok, ne kazem ako se naleti na ocuvan primerak. Al i to je tesko svi su vec debelo izdrndani. Transalp je daleko bolje odradjena masina. KLE jedino iznad 2000 tog godista da se kupi. To je moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 6 godina ŽIVEO na ER5. Odlična je to mehanika. Nema ništa od elektronike niti neku posebnu boljku osim magneta. Mada je na većini primeraka to već rešeno do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vreme ipak prolazi...kilometri i vlasnici se nižu...a magični brojčanik kilometara stoji. Ožiljci se poliraju i farbaju, raspredaju se bajke koji koliko troši goriva, kojim se uljem popravlja nedostatak metala, koje gume mogu da se stave jednom zauvek.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 30, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Varadero 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem logiku da motor ne valja jer neodržavan i/ili pregažen primerak ne valja. Koji neodržavan i/ili pregažen motor valja? Da ne širimo temu, @Milan-ADV čestitke na kupovini, u zdravlju da se navozaš i sve kako treba. Motor nije šala, prvo kod majstora da prekontroliše jel to sve kako treba i service manual zapoveda. Ja sam kupio ER-5 20 godina star sa čini se fabričkom kočionom tečnošću, a to nije baš zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 30, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 odličan motor, imao sam dva komada. Ako je 96 ili noviji onda nema greške, ako je 91-95 onda može imati problem magneta. Odlepe se magneti pa polome namotaje. To se rešava sa 200e i gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Septembar 30, 2023 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...