Blaza 9534 Napisano Jul 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima višak, ostao mu i sl... Da li mi je otpao, ili je skinut, ne znam, najmanji problem je da kupim par novih. Kupuju se u paru, ja ovde tražim da kupim jedan, ako neko ima viška. Promenio Jul 10, 2023 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Jul 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza imam dva led žmigavca,skinuta sa mog Bandita.Ako želiš,poklanjam ti.Kutija cigareta je samo da imaš uvid koliki su. Promenio Jul 10, 2023 član gebee&co 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jul 10, 2023 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Skuplje cigare od migavaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Jul 10, 2023 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co Od hvala nema ništa, jedino da izvršimo primopredaju u nekoj kafani, uz klopu i piće ! Odgovara mi, zameniću oba, da budu isti. Dok ih ne promenim, umotao sam ovaj u pucketavu foliju, zbog plavaca, da me ne zezaju... Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Jul 11, 2023 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza šalji neku adresu da pošaljem ovo,batali kafane na ovu vrućinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano Jul 11, 2023 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, bolje se nadjite negde na bazenu pa malo ledja o ledja Šala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Jul 12, 2023 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Paket je stigao. Hvala @gebee&co, čim montiram, kačim fotke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...