GoxyVS 9 Napisano April 21 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno sam stigao i da odvezem jednu rutu od 50tak km da vidim kako se ponaša na otvorenom. Potrošio je nešto manje od 1,5 l benzina pri brzini izmedju 75 i 85 km/h po brzinomeru. Na žalost, duvao je dosta jak vetar pa maksimalna brzina nije mogla da se izmeri tačno. Najveća brzina je bila 105 km/h. Svakako sam zadovoljan i ovim podacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11019 Napisano April 21 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi nije jasno,narucio si Pedu sa Alibabe?Zar nema kod nas u radnjama?Sticice upakovan u kutiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
risttone 3 Napisano April 21 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pedu sam narucio i kaparisao kod nas, ali sam orderovao i na Alibabi pa cekam da mi jave koliki bi bio shipping na kucnu adresu msm necu ga uzimati naravno , zanima me koliko se ovi nasi ugradjuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi da cujemo kako se pokazao scuter posle razrade dajte malo informacija za nas zainteresovane.Cene servisa, ponasanje na duzoj voznji ,kako se ponasa kad je dvoje na motoru, mane prednosti. Promenio Septembar 21 član bobbra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...