gox97 0 Napisano Jul 3, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Zanima me ima li itko iskustva sa kacigom scorpion exo 391. Imam priliku je kupit za 130 eura pa da cujem iskustva sto se tice kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 695 Napisano Jul 3, 2023 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Maxmomentu nov EXO391 je 100EUR, samo kažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox97 0 Napisano Jul 3, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 900 dinara u Maxmomentu. Odnosno 120 eura Zanima me kakva je kaciga opcenito. Imam budzet do nekih 180 eura za kacigu al mi ova izletila pa da upitam ako netko ima iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6761 Napisano Jul 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion su dobre kacige, za 120€ ima malo “krstenih” kaciga. Nosim Exo520 dve godine i dalje je kao nova Promenio Jul 3, 2023 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...