Bole37 5610 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 356194929-807862940750594-2807921040898073257-n hosted at ImgBB IBB.CO Image 356194929-807862940750594-2807921040898073257-n hosted in ImgBB 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 3, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Na poklon prva pomoc koja je otvorena i istekla? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5610 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, tibor je napisao: Na poklon prva pomoc koja je otvorena i istekla? Realno si u pravu. Ja sam ovu nosio u motoru. Nisam ni obracao paznju.Izvinjavam se i povlacim. Bacio sam je u kantu.Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, nije mi bila namera. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto glupost, kakve veze ima sto je otvorena ako je sadrzaj u njoj. Pa ako ne moze da sluzi za saobracaj nije je lose imati na gradilistu ili u radionici. Ja uvjek vucem neku za sobom mimo one koja je zapakovana i ispravna.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 5 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 3, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Bole37 said: Realno si u pravu. Ja sam ovu nosio u motoru. Nisam ni obracao paznju.Izvinjavam se i povlacim. Bacio sam je u kantu.Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, nije mi bila namera. Ma naopako, uvredio, nego samo kazem u svrhu koriscenja na motoru nije od koristi, a da, i ja u garazi tri otvorene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, tibor said: Ma naopako, uvredio, nego samo kazem u svrhu koriscenja na motoru nije od koristi, a da, i ja u garazi tri otvorene... Kako bre nije od koristi? Unutra zavoji, makaze, flasteri... nikad nisam video svrhu roka trajanja za to. Kad se poderes i poseces bolje ista nego nista 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2264 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Poklonu se u zube ne gleda.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8273 Napisano Jul 3, 2023 Solo Rider, 3174 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37Ниси требао да је бациш....изхитрена реакција на непромишљен коментар који вероватно није имао лош намеру него више констатација. Примењује БМК мото....лакше се живи 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5610 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, niste prepoznali sarkazam... Naravno da je nisam bacio. Bas ce pandur da ti gleda datum bole ga patka. Komplet je neotvoren, kesica se pocepala. Kome treba za bilo sta tu je. Ja za kucu imam neki nemacki. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar ni u panduru. Sterilne gaze i zavoji makaze i flasteri kao i elasticni zavoj koga uglavnom nema u kompletu, imaju svoj rok, ali je on sigurno duzi i ne raspadaju se tek tako. Visak medicinske opreme nije na odmet ni u kom slucaju ni za auto ni za bajk ni za stan ili garazu. Opekotina drugog stepena pojede 3 antibiotske kreme , 250 ml fiz rastvora i 10 gaza i 6 elasticnih zavoja za 20 dana, a 1/3 svega toga kao prvu pomoc da se gaza ne bi zalepila za ranu, a ja sam licno pristalica da se doda komplet sa octeni septom, srebrnom gazom elasticnim zavojem i makazama, antibiotskim kremom i fizioloskim rastvorom, spricem za bilo koji djir van naseljenog mesta. Ok racunamo da pruzamo samo prvu pomoc i da ce lekari preuzeti nadalje, ali avaj… od viska ne boli glava, a nije na odmet ni da stoji u kuci. Jer sterilna gaza kosta, a kad se otvori nije vise sterilna.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano Jul 3, 2023 Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u autu sa rokom, i dodatno jedna sa isteklim rokom, samo zbog moguće realne situacije. Bolje je imati viška materijala. I za svaku sitnicu otvorim i koristim tu što je van roka. Sve preko toga držim u kući, i dam deci da se vežbaju malo, za ne daj bože. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10136 Napisano Jul 3, 2023 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno, isto i ja. U autu dve, motor jedna... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5477 Napisano Jul 4, 2023 Pana, 533 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Све је боље него цепати и превијати мајицом , везивати неким чворичима , утопљавати личном гардеробом ... Како се код мене упецају ( на техничком или кад ме зауставе ) када у колима виде прву помоћ из "91 СФРЈ ... - Копајте мало дубље има и са свежијим датумом 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...