benjamin 9 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu....... kakva borba!!! U sirem izboru su mi 3, 4, 5, 7, 11 i 13. I ostale su zanimljive ti pola fotki zoves uzi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu....... kakva borba!!! U sirem izboru su mi 3, 4, 5, 7, 11 i 13. I ostale su zanimljive ti pola fotki zoves uzi izbor ;D ;D ;D Si se naspavao? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Si se naspavao? :D :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sve mi se svidjaju, svaka na na svoj nacin, moj glas je otisao fotki br.5 nekako mi je kada je pogledam u glavi fotograf i njegova poza na motoru da bi uspeo ovo da odslika. Posle cu reci i par reci o svojoj a nadam se da ce svako ispricati pricu svoje fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ... Posle cu reci i par reci o svojoj a nadam se da ce svako ispricati pricu svoje fotografije. He, he, svakako...he,he. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Neko se ovde sprda, 3 x 12??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bila je dilemica izmedju dvojcice i sedmicice, ali odvuklo me na sedmicu. Autore sedmice, svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Foto finis. U koju to oblast spada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, jos malo je ostalo, a tesno je. Navalite glasaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Januar 24, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Branka Nevestic, treci je i dalje treci, a prvi i drugi su zamenili mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobedniku, kao sto rekoh ranije, usla je u moj uzi izbor, zajedno sa 3., kadar mi se nije bas mnogo dopao pa se zbog toga odlucih za 8. Moja je No. 13. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku! Moja je jedinica i kao i obicno delim odlicno poslednje mesto! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan E a ko je pobednik? Moja je pod brojem 7. Nastala je Letos na Jastrepcu kada sam sa dva drugara isao ne jedan od jastrebackih vrhova "Sokolov Kamen". Ta staza je nekada sluzila samo planinarima i sumarima ali su tog leta drvosece vukle traktorima balvane stvorivsi jako sitnu prasinu debljine 4-5 cm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobedniku i od mene. Za moje prvo takmicenje ovde ja sam zadovoljan ;D moja fotka je 2. Inace slikano je u Mosorinu ispred babine i dedine kuce, znaci nije srem nego backa. Izasao sam na ulicu mislim da je bila nedelja i pogledam a ono nigde zive duse, jedino sam morao malo da se pomerim napred da mi jedan auto ne udje u kadar, steta je sto ni to selo nije kao sto je nekad bilo, tu su bile sve kuce ili nabijace ili one na kiblu (stare vojvodjanske sa onim krivuljama na krovu) sada su ljudi koji su se doselili izgradili kuce na sprat koje nisu ni omalterisane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja je No 8. Nastala je u Amsterdamu. Ja sam smislio da je to slika prelaska preko puta, tj poprečni a ne uzdužni doživljaj puta. :-\ Pobedniče!!!!! Predstavi se. Razmišljaš li o novoj temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Moja je No.3, autentican trenutak ledne veceri 11. januara na ivici Beograda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja je no.10, nastala pre oko godinu i po. Privukla me moderna asfaltna traka medju misticnim piramidama i velika steta sto je previse "turisticka"... Sve cestitke pobedniku!!! p.s. Video sam sinoc 5- icu na delu umetnicka fotografija. Fotografija odlicna ali prekrseno pravilo? Ako nema stete krsenjem istog, trebalo bi ga ponovo razmotriti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan čestitke pobedniku hajde šalji novi zadatak Video sam sinoc 5- icu na delu umetnicka fotografija. Fotografija odlicna ali prekrseno pravilo? Ako nema stete krsenjem istog, trebalo bi ga ponovo razmotriti.. Moja je 5, a stvarno ne znam za pravilo na koje mislis? inače, drago mi je što je 5 postigla ovako dobar rezultat, da konačno shvate i oni koji se boje učestvovanja zbog "loših" aparata. fotogafija je nastala mobilnim telefonom ... uradjen je samo B/W i mali šharpen zbog smanjivanja fotografije i to je to ... nastala u vožnji vrlo jednostavno, čista ulica ... leva ruka dole blizi točka ... par kadrova i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da opet ponovimo i pravila: 1) Jedan učesnik = jedna fotografija. Koliko god fotografija da mi pošaljete, priznaću samo prvu u gomili. 2) Fotografija mora biti veličine tačno 650 x ... pixela (650 pixela po dužoj strani). 3) Fotografija mora biti u .jpeg formatu (molim vas bez preterane kompresije). Nikakvi gifovi, psd fajlovi, zip fajlovi, itd. 4) Obrada u Photoshop-u ili drugim programima mora biti minimalna. Dozvoljeno je sledeće: levels, curves, contrast, brightness, shadow/highlights, korekcija boja, konverzija kolor fotografije u crno-belu, crop, resize, uoštravanje i sl. minimalne intervencije. Nije dozvoljeno sledeće: fotomontaže, dodavanje ili uklanjanje objekata sa fotografije (recimo, nije dozvoljeno ukloniti nekog iz kadra, ili dodati neki predmet na scenu, ali jeste ok clone/heal tool prilikom uklanjanja prašine zbog senzora, sređivanja sitnica na koži i sl.), teška upotreba filtera, ekstremna korekcija boja i sl. 5) Fotografija ne sme imati ram, potpis, dekoraciju niti bilo šta slično. 6) Potrudite se da stvorite sveža rešenja, tj. da ne šaljete stare radove. NEMOJTE SLATI RADOVE KOJE STE VEĆ POSTAVLJALI NA FORUM. 7) Fotografije i podatke šaljete na sledeću adresu: bjb.photo@gmail.com Kao subject stavite "za takmicenje". Uz fotografiju obavezno šaljete i sledeće podatke, napisane isključivo prema ovom template-u (copy/paste-ujte sledeće četiri stavke i dopunite vašim podacima): - Ime i prezime: - Username na BJB-u: - Marka fotoaparata: - Osnovne informacije o fotografiji: iso vrednost, otvor blende, dužina ekspozicije (ovo nije obavezno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobedniku...! Moja je 4...Slikao sam neku saobracajku na jednom putu u svilajnackoj opstini pa je ovaj bajker prosao pored mene i ostao na mom "filmu"! 'Ajmo dalje...!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Najviše glasova dobila je vlilisova fotografija. Cestitam! Možemo li da znamo koja je sledeća tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan čestitke pobedniku hajde šalji novi zadatak Video sam sinoc 5- icu na delu umetnicka fotografija. Fotografija odlicna ali prekrseno pravilo? Ako nema stete krsenjem istog, trebalo bi ga ponovo razmotriti.. Moja je 5, a stvarno ne znam za pravilo na koje mislis? Oprostićemo ti ovog puta Pravilo br. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na cestitkama. Evo ukratko kako je nastala fotografija: Jednoga dana...veoma hladno vece 11. januara nije previse zasmetalo mom prijatelju i meni da svoje neznanje i nepoznavanje fotografskog zanata bacimo pod noge i krenemo u hladnu noc noseni bujicom entuzijazma...potaknuti fotkama nasih Evil_Zo, benjamin, muljaz, ma cele ekipe...aparat i stativ, i ne bas inspirativan krajolik, prave i puste ulice koje ne pricaju nista...mozda ova raskrsnica? Nemamo nista bolje. Svetlo katastrofa. Evo odakle je slikano: Kao sto sam malopre rekao, ne bas inspirativno okruzenje. Stativ i aparat su postavljeni, ali se jako slabo vidi, tesko je izostriti sliku, prsti su se ukocili pa nece da slusaju. Evo kadra: Treba da se ispravi kadar, ali sve se smrzlo, mi se zaledili k'o dupeta." Ma, to cu kod kuce". Sad jos samo da se saceka pravi trenutak! Srecom, sve je bilo gotovo u narednih pola sata. Ovo je originalna fotografija: Kao sto vidite na fotografiji nije nista posebno radjeno i ja sam bas mislio da cu isprovocirati neke sugestije, ali nazalost nisam uspeo. Na kraju i "moja konacna" varijanta: Nadam se da vas nisam previse smorio i da ovaj post ide u korist nase igre. A sto se tice nove teme, ona glasi "Volim te". Osmeh na lice i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...