pivcee 0 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: bor Prijavi odgovor kao problematičan Smatraj da je motor kupljen,samo da se otopi sneg jer nisam mogao da ga probam a ono sto sam video je stvarno OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Dzony ga prodaje,a ja svoj tek kupio!!!! preporuka za motor,dobro ide,jos se bolje cuje i da se nezali ni oujro od tih para! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde jos malo je ostalo do 2000 pregleda kupac uz motor dobija i cokoladu da se zasladi, da mu ne padne previse secer od srece i uzbudjenja :D pivcee ovo se odnosi na tebe naravno a 2000-ti pregledac dobija i cokoladu i sok ili pivo, sve zavisi sta mu se vise pije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeeeeee a ti rece da ga prodavati neces kad uzmes transalpa? a ja se bas pitao sta ce ti dve endurace.. izgleda da ces morati da sacekas jos mesec dana dok ne otopli pa ce onda da navale da te zovu svi redom kad mogu da dodjem do radnje po cokoladu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na svu tvoju zalost nisi 2000-ti pregledac, vec 1997, sto ce znaciti jos jos dva pregledanja a ti mozes svakako da navratis na cokoladu kod mene, svako vece od 21-22h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jesam ja 2000 diti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesam ja 2000 diti ;D jesi popsy, ti si 2000-ti nagradu mozes preuzeti veceras izmedju 21 i 22h na tebi vec poznatoj adresi u zelezniku ;D povedi i ovog manijaka iako ne sme da jede nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dok ugostis sve pregledace i predlagace tesko ces ti u napredak izesce ti ovi sve, a kad se okrenes smazace i motor, zato kupci navalite dok se ne smaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prodace ga uskoro i to sigurno... posto ja cekam neke poslove da pozavrsavam i da vidim oce li mi se finansijski krugovi okrenuti a dok se okrenu sigurno ce ga neko uzeti... takve sam ja srece ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ovu cokoladu sam propustio ali cekam sledecu na tri hiljade! Mislim,pregledace ljudi i dalje a motor prodat! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa na svu tvoju zalost, a ti cekaj na 2500, necemo bas da cekamo 3000 ipak je mnogo a motor jos nije otisao kod kupca tako da dok ne ode cokolade ce se deliti ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivcee 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: bor Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi samo milka od 200gr.kupi je za ponedeljak . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne brini, milka vec ceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd jos 200 i nesto pregleda i opet milka ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos nesto malo preko 100 pregleda i pasce jos jedna milka ps: popsy navrati u toku nedelje po cokoladu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ocem ocem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel se bre ovde prodaje motor ili milka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan motor al se gratis dobija i milka... a moze i bez milke ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja svoju da zamenim za pivo? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj brate ja ću kupiti motor, samo da se ova agonija više završi. Možda ovo i nije loše stalno ti se refreshuje oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Daj brate ja ću kupiti motor, samo da se ova agonija više završi. Možda ovo i nije loše stalno ti se refreshuje oglas... Dobro si ukapirao! ;D Marketing je cudo! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja svoju da zamenim za pivo? ;D dogovori se sa popsijem pa dodjite zajedno, ti po pivo on po cokoladu ;D ;D inace oglas je i dalje aktuelan, pogledati prvu stranu za vise podataka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako stoji stvar, cena od 1400e vazi do 15.03.2009 a posle toga se vraca na staru cenu, drugi motor je stigao i sad mi je malo guzva u garazi do kraja nedelje bice montirana i zadnja guma a kupcu ako treba dovozim motor do kuce o svom trosku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da jos nisi prodao motor. Da ne uze ovu Yamahu, ne bi ti imao ovoliko stranica na oglasu :-) Menjacu je pred kraj sezone za neki enduro, jbga nije R za mene :-) Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ekonomska kriza došla i kod nas, izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...