dino 8 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Konacno posle par meseci traganja i kopanja po okolnim zemljama konacno sam ga ugurao u svoju garazu! U pitanju je Francuz sa Japanskim srcem! Scorpa je brend a model je SY250 '06! Motor je Yamahin 250 cvaja! Motor je stvarno jako interesantan pogotovo uzivo! Cekam da ovaj led otopi pa da krenem malo po sumama i rupama! Spremam i neku stazu sa klasicnom varjantom gume, palete itd. Resio sam da naucim ma koliko ce da traje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve sam viđao samo na Eurosportu kad se pentraju po onim kutijama i gumama. Super motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan I ja dok nisam poceo malo da burgijam po netu! Mnogi ga koriste za voznju po nedodjijama ne samo po stazama u hali! Meni je to zelja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticna sprava. Zavidim ti . Nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jako ko crna zemlja. Sa srecom da se vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da imaš iskustva za ovakav hard off-road ;D Samo dobru opremu na sebe i uživaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! Necu da srljam, nikud mi se nezuri! Ovde nije fora u brzini nego u osecaju a to mi se i svidja! Cini mi se mnogo bezbednije od MX-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini al kolika je cena jednog ovakvog primerka ako nije tajna. Da znam da li i ja sebi mogu da priustim ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan lijepo nema sta nadam se da asvalta neces mnogo gledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 3600e! Toliko je mene kostao! Inace se vrte od 2000e pa do 5600 koliko je novi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ludosti smijesno je kuda se sve veru sa ovim motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan za to zadovoljstvo i nije neka preterana suma zelim ti puno puno zabave. Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 18, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da sto pre budes u 'GAS' timu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva igrackica vidim da nisam jedino veliko dete na forumu OBAVEZNO javljaj kako ide ucenje i daj slika sa terena!!! U zdravlje nek te sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Fascinanatno! Odmah sam dobio zelju za ludovanjem. Neka je sa srecom. Gdeplaniras da se vozas? Ajde kad dodje do neke voznje zovi, javi gde teras motorce, jako bi voleo da to vidim uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nek` je sa srecom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dino, hoće li trial epizoda trajati duže od cross epizode ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ekstra igracka! :) Gledao sam gomilu klipova kako ljudi voze ovu makineriju... fenomenalno... Endless Fun! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sve moze ova masinica : http://www.youtube.com/watch?v=KCy9nrchqFI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jel iko zna nekog da je vozio trial? Voleo bi da ima neko! Ima li iko da je nekad razmisljao da pazari ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovi drugi video sto se penju po kamenju ... ali ovaj prvi momak ima skill. 100% sam siguran da mu das pristojnu biciklu opet bi svi zinuli i cutali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Motorizirani BMX , odlična sprava , najvažnija je fenomenalna kordinacija i ravnoteža i puno, puno treninga . Sretno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Januar 18, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan super motorce, nego men interesuje da li je automatik ili ima brzine ? Kako sam gledao kako ga voze sve mi se cini da je automatik. Koliko brzo ide, kako ubrzava, daj neke detalje o tom motoru, kod nas su slabo poznati, verujem da ce mnoge interesovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije automatik, bar ne oni koji su ucestvovali u trail takmicenjima koje sam gledao, a i vidi se menjac na drugoj slici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Jel iko zna nekog da je vozio trial? Voleo bi da ima neko! Ima li iko da je nekad razmisljao da pazari ovo? Ti si verovatno jedini u Srbiji koji ga ima :D ... Ja sam razmisljao da kupim, ali u nekom kasnijem periodu...zasad sam orijentisan na Supermoto, i ove godine planiram motocross/enduro...pa kad se smogne "vremena" , prva sledeca sprava je to . super motorce, nego men interesuje da li je automatik ili ima brzine ? Kako sam gledao kako ga voze sve mi se cini da je automatik. Koliko brzo ide, kako ubrzava, daj neke detalje o tom motoru, kod nas su slabo poznati, verujem da ce mnoge interesovati. Ima 2 brzine, to nije motor za max brzinu (mislim da nece moci preko 60km/h u drugoj full gas ) i nije za neko kretanje po terenu, tj. offroad voznju/izlete...naime, rezervoar je tu negde oko 2 litra...to je za cvaju od 250cc jedva jedan dobar srk :D ... To je motor za ravnotezu, vratolomije i zajebanciju...ko hoce da se voza po prirodi, treba da kupi cross/enduro motorcikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...