punisa 16 3854 Napisano Avgust 10, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 948 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, 00vladan je napisao: Ma ti si me izmalerisao izgleda da ću taj maler da skinem samo ako skinem navigaciju Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Ma stavio sam neki nosac pre par nedelja ali Qrcu ne valja, samo original moze na RS-u. Evo da skinem maler, srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Avgust 10, 2023 (promenjeno) Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nema prodaje bez zamene. Drugar je prodavao sto godina F850GS ADV 2021. sa 7000km, na kraju pristao na zamenu. Sada prodaje G310GS 2018. kojeg je dobio. Toliko kesa retko ko izbroji... Promenio Avgust 10, 2023 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 10, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ima dosta istine u tome, doduše krenuli su pozivi od kad sam oborio cenu ali bi ljudi još, kao da je to malo. A zamena mi baš ne igra ulogu jer em imam drugi motor a ovaj prodajem zbog neke druge priče.Mada kad bolje razmislim, neka Vespa za po gradu bi i mogla da padne kao opcija... Послато са SM-F926B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svoga kupca, motor ti kao raketa i nije svakoga. Budi strpljiv i prodaje se garant. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 10, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima. Mada ja ovde kalkulišem (u pitanju je neka kombinacija oko posla) jer mogu ako sada propustim šansu da izgubim mnogo više nego da ga dam ispod cene. Čak imam i neku konkretnu ponudu da skinem opremu pa da ti rasprodam naknadno. Videću, za vikend svakako moram da odlučim i rešim.Dakle, nazad na oglas, sledeće su opcije:- još niza cena sa manje opreme- zamena za neki gradski prevoz i doplata (Vespa ili nešto drugo zanimljivo)Uzdravlje Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Avgust 11, 2023 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prilično dugo ove godine držao motor na oglasu skinu cenu sa 10 na 9000 i opet bilo slabo ponuda i onda za 7 dana više nisam znao ko me zove otišao sa svom opremom za 9 koliko je i bila cena a bilo varijanti da skinem opremu po nekim cenama da se lako rasproda. Budi strpljiv tek si ga stavio malte ne to je motor koji kad neko želi ode. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 11, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i rekao, nije GS koji, svi jure. Ja namerno nisam kupio, GS-a ali, evo cene koju plaćam.U skladu sa tim, cena ide - 200 evropskih.A možda i sačuvam motor ako prodam garažno mesto. Možda idealno za mene Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 11, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prilično dugo ove godine držao motor na oglasu skinu cenu sa 10 na 9000 i opet bilo slabo ponuda i onda za 7 dana više nisam znao ko me zove otišao sa svom opremom za 9 koliko je i bila cena a bilo varijanti da skinem opremu po nekim cenama da se lako rasproda. Budi strpljiv tek si ga stavio malte ne to je motor koji kad neko želi ode.Koji si motor prodavao? Ja sam mom skinuo skoro 2k Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Avgust 11, 2023 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan GS-a adventure-a 2008. Ali drugar koji radi uvoz i prodaju motora kaže da se ove godine generalno sve dosta teže prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3854 Napisano Avgust 12, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 948 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Boban EN je napisao: GS-a adventure-a 2008. Ali drugar koji radi uvoz i prodaju motora kaže da se ove godine generalno sve dosta teže prodaje. Pa davno je bila 2008 odlicno si ga prodao. Ja nikad ne bih dao 9000e za motor star 15 godina. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 545 Napisano Avgust 12, 2023 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan U stanju u kom je i sa svom opremom koju je imao veruj mi da za tih 7 dana koliko je krenulo ljudi da zovu je bilo 3 sigurna kupca. E sad da li je mnogo ili ne on je za toliko otišao. Jeste da držimo kolegi oglas na vrhu ali nebi da mu spamujemo isti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan oglas i dalje. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...