Sava Pejakovic 0 Napisano Jun 17, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam problem sa motorom fzr500 bio sam je prao i posle toga je upalim bila mi cudno radila ugasila se i dogurao kuci prespojim upalim je sve ok radilo bio se vozao i ugasim je sutra dan nisam je mogo upaliti bila izgubila varnicu tacnije baci pa nema je i skinem bombine osucim ih i izoliram dobijem varnicu normalnu stalno al motor ne pali samo puca iz auspuha neznam do cega moze biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 17, 2023 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaša nešto ...dijagnoza na daljinu je uglavnom nemoguća ...svećice,bobine,kablovi,instalacija,cdi itd.... oteraj nekom majstoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Jun 17, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spusti sauh dole, pod punim gasom dobro izverglaj pa posle bez ili uz malo dodavanje pali(bez sauha). Presisao je dok nije imao varnicu. Promenio Jun 17, 2023 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava Pejakovic 0 Napisano Jun 17, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno popravio sam ga upalio mi je dugo je verglo i samo sastavio sad pali okej i radi sve normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...