Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Maj 30 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam hteo da te pitam... Vreme je ove godine užas.. Barem za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Maj 30 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Loris, agregat otvorio šalter za reklamacije nakon 6 milja... Sad mi drugar poslao, nemam socijalne medije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Maj 30 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi tek nije ništa jasno... Izgleda da je ovo gore od ponedeljka, a ovo je od jutros članak tj. za sredu rezultati. Ceo članak Isle of Man TT Races© - 2024 Qualifying Session 3 Report | Isle of Man TT Races© WWW.IOMTTRACES.COM Davey Todd was the man on the move during Wednesday evening’s qualifying session at the Isle of... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Maj 30 (promenjeno) TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ispratih Lorisa, već menjaju agregat ali nazalost za slabiji, treba da je spreman za današnji kvali. Krećem večeras, sutra sam tamo oko 9am pa se javljam sa lica mesta Update : Promenio Maj 30 član ProkaRoka 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Maj 31 (promenjeno) TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh taman na kvali! Bice jos slika, samo da vas pozdravim Promenio Maj 31 član ProkaRoka 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Preneo pozdrave 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam video, krenuo da upload na youtube, nazalost net u smestaju je JAKO loš, tako da nadam se sutra na miltownu da imaju malo bolji kako bih uspeo da upload. Ljudi, mogu vam samo preneti da mi je put produzen bio za neka 4 sata, da nisam spavao od četvrtka 7am, došao ovde, svratio do boxeva i GS-a, sve kao rukom odnešeno, suludo je ovo, bukvalno nerealno sve. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Snašao se za net! Video se precesuria i bice live za nekih 40min, preskocite prvu polovinu jer je taj deo vezan za put i odlazak, ono što vas zanima je u drugoj polovini videa Sutra izjutra idem na milltown pa se javljam iz tog ugla! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 1 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa lica mesta 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 465 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, ProkaRoka said: Jedna sa lica mesta svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 1 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je net ovde dobar, iskoristio sam priliku da editujem i okacim video : Uzivajte! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Jun 1 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Istorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 1 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz bas tog kruga, imam ih dosta samo da se dovucem do stabilnog neta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Jun 1 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan TT 2024 – Monster Energy Supersport Race 1 Result: 1st – Michael Dunlop 2nd – Davey Todd 3rd – Dean Harrison 4th – James Hillier 5th – Jim Hind 6th – Josh Brookes 7th – Paul Jordan 8th – Michael Browne 9th – Peter Hickman 10th – Michael Evans 11th – Dominic Herbertson 12th – David Johnson 13th – Shaun Anderson 14th – Rob Hodson 15th – Ian Hutchinson 16th – Joe Yeardsley 17th – Ryan Cringle 18th – Joey Thompson 19th – Stefano Bonetti 20th – Michael Sweeney 21st – AJ Venter 22nd – Stephen Parsons 23rd – Rhys Hardisty 24th – Barry Furber 25th – Amalric Blanc 26th – Eddy Ferre 27th – Darryl Tweed 28th – Sam West 29th – Jamie Cringle 30th – Tom Weeden 31st – Jonathan Goetschy 32nd – Brian McCormack 33rd – Marcus Simpson 34th – Michal Dokoupil 35th – David Rigby 36th – Gareth Arnold 37th – Mark Parrett 38th – Mike Norbury 39th – James Chawke 40th – Paul Cassidy 41st – Anthony Redmond 42nd – Jack Fowler 43rd – Jonathan Perry 44th – Loris Majcan 45th – David Brook 46th – Kevin Keyes 47th – Mark Goodings 48th – Craig Szczypek 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 1 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo photo dupma : sreo sam ovog gospodina 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 2 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako naletiš na legendu Isle of Man TT 2024: Documentary released on most prolific finisher | iomtoday.co.im WWW.IOMTODAY.CO.IM It’s available to watch now! https://www.facebook.com/mygdalracing/ ubaci neku fotku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 2 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Šetam se sada kroz padoc i najidem na ovog gospodina koji radi na motoru, mislim da ti je poznat @Andrej_Hotstepper naravno morao je da usledi i potpis za ram Odmor, kafica i idem polako na bray hill da ispratim današnju trku. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Jun 2 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nisi svestan kako mi je drago što si uspeo da odeš I mislim da ćeš prisustvovati istorijskoj godini, neću ni da napišem, jer tamo čovek nikad ne sme da kaže da očekuje pobedu ali na dobrom je putu da postane GOAT. ...kako ti deluje mladi Paul Jordan? Mene je oduševio klinja, ima srce ko lav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Jun 2 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 2 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio ludilo dan, bray hill je odlican za gledanje ali računajte da nema sedenja, tako da sam od nekih pola 12 do kraja trke (16:30) bio uz ogradu, sunce me spucalo i samo sam gledao da se dovučem do smeštaja da odmorim, nakon toga uslediča je večera sa Hikmanom i bilo je odlično, ostalo je da sutra razvrstav video materijal i spakujem ga u poslednji video. Kačim dve fotke, sutra kačim video, iskreno gledam sada na telefonu kako izgleda i suludo je. Javljam se sutra sa videom i utiscima! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 3 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj poslednji video, malo bray hill, boxevi, vece sa hikmanom. Nazalost ne ostajem za Senior ali već u glavi planiram svoj sledeći dolazak ovamo. Zaista prevazišlo moja očekivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 5 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je izvizao Dunlop ovaj SuperTwin, suludo! Borba u drugom krugu Hikman vs Herbetson je bila super za gledanje. Dopao mi se momenat da Hebertson nije dao prostora Hikmanu da diše bukvalno i Coward koji pušta Dunlopa da izvoza trku kako treba, sjajno. Evo rezultata na kraju : 6 Michael DunlopPaton S1-R 56:15.993 122.43418:29.394 3 10 Peter HickmanYamaha R7 +20.406 56:36.399 121.51718:37.773 3 9 Dominic HerbertsonPaton S1-R +14.394 56:50.794 121.53918:37.566 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Jun 5 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znači pala je 27. Pobeda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 5 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle onakvog demoliranja konkurencije u superbike-u, bilo je za očekivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 5 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bi on i trku u nedelju da nije imao ekces za vizirom, sigurno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...