Jump to content

Moto Zajednica

Tracer 7 2021+

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Ducati Multristrada V2S MY26
On 20. 2. 2026. at 14:19, MrD je napisao:

Meni je Tracer 7GT OK. 
GT sedište je dosta bolje od onog kod običnog Tracera 7. 

Doduše, ja standardno pravim pauze svakih 1.5-2 sata, pa možda nisam merodavan. 

Tracer 7 i 7 gt imaju očajna sedišta.Ja sam moje sredio kod Srdjana (tracer 7 GT 2024).
Uradio sam dyno tuning i stage 2,stavio Puig povišeni vizir.
Visok sam 180cm,zaštita od vetra preko 130mk/h je sada odlična,sedište posle sređivanja kod Srdjana vrh vozim pun rezervoar cca 300km bez bilo kakvih problema.Dyno tune mu je ispeglao sve te sitne probleme u linearnosti.Tako da sada posle nekih 8000km predjenih sam prezadovoljan.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650

@Thechoki novo touring sedište za model 2026 je odlično. Bio sam pre nedelju dana da pogledam. Ja sam 184 visok, motor mi je taman, sedište preudobno. Sa osnovnim sedištem ne verujem da bih izdržao sat vremena. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Tracer 7 GT / TMax 530

Pozdrav ljudi. Evo da se nadovezem na topic. Naime, uzeo sam Tracer 7 GT. Ja nisam tip koji ce da zagleda sta mu odgovara bas a sta ne. Dopao mi se izgledom, dopao mi se kada sam ga video u voznji. Uzeo pare i otisao kupio bez da sam seo na motor. Tako se svaka moja kupovina motora svodila, ako mi se svijda, uzimam. Elem, narucio sam ga u Yamaha Barel u Beogradu. Stigao je posle 20ak dana. Jedva sam cekao da dodje. Kada je dosao, isterao sam ga iz salona i odmah krenuo u laganu duzu voznju. Sediste na GT-u je dosta udobnije od obicnog, ali (uvek ima ali) tek kada odvozite nekih 500-600km. Svako novo sediste je tvrdje od onog koje je vec koristeno. Prvi moj utisak kada sam krenuo u voznju od 300km, bila je odlicna. Modovi voznje zaista rade svoj posao. Napravio sam CUSTOM mod gde sam podesio Power na najslabije i Traction control na najvise. Primetno je da nema tu snagu u tom modu kao u sportu gde je stvarno raketica. Cak i u tom CUSTOM modu me bas prijatno iznenadio i kod preticanja i kod linearnog duzeg ubrzavanja. U krivinama je brutalan, naginje se kao bajs. Polozaj sedenja me odusevio jer je sam korman nekako sirok i imate osecaj da vozite jako mocnu masinu. Kocnice su odlicne. Prednju kada zabodete, nema onog osecaja da potonete napred kao sto mi je bilo na primer na R1, Aprilia RSV 1000, Honda VFR 800 V-Tech. Motor je napravljen i za duzi put i za krace relacije, kao i za grad. Menjac jeste malo grublji posle 600km. Malo se lanac opustio pa se cuje onaj zvuk zveckanja ali to je normalno kada uzmete novu masinu gde se jos sve razradjuje. Evo upravo sada dok Vam pisem, ostavio sam ga u Yamahi na prvom servisu koji se radi na 1000km. Objasnio sam momcima sta sam primetio od zvukova/ponasanja, na sta su mi rekli da je to normalno i da ce posle samog servisa i narednih 500-1000km motor sam da nalegne. Takodje, imao sam priliku posle moje kupovine da probam obican Tracer 7 (ne GT), koji je presao 100k, i mogu Vam reci da je skroz drugaciji osecaj. Vidi se da je masina razradjena i da je tu sve legno i upakovano kako treba, dok je kod mene jos nekako napet. Naravno, sve to samo dodje na svoje posle nekih 1500-2000km na satu. Sve u svemu, sve je okej. Mozda bi menjac mogao malo meksi da bude ali ljudi, to je Yamahina CP2 masina uparena sa menjacem koji je jako izdrzljiv. Ljudi prelaze stotine hiljada sa tim motorom, tacnije sa tim agregatom. Suma sumarum, ako trazite izdrzljiv motor, sa jako jako solidnom snagom koja vas nece izneveriti nikada, motor koji je bas atraktivan i koji se vozi kao bajs, ovo je idealna kupovina za Vas. Nece se pokajati niko ko uzme pa ni ja koji sam 190cm 100kg. Zivi mi i zdravi bili. 🚲

Promenio član Vuk1312
  • Sviđa mi se 1

• Integrisan, 7736 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Video sam ga uzivo u Barellu i meni se svideo, minus mat boja. Ne znam koji im je kurac vise sa tim advokatskim bojama...

Za moj dzep jako skup.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja