Thechoki 25 Napisano Mart 26 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 2. 2026. at 14:19, MrD je napisao: Meni je Tracer 7GT OK. GT sedište je dosta bolje od onog kod običnog Tracera 7. Doduše, ja standardno pravim pauze svakih 1.5-2 sata, pa možda nisam merodavan. Tracer 7 i 7 gt imaju očajna sedišta.Ja sam moje sredio kod Srdjana (tracer 7 GT 2024). Uradio sam dyno tuning i stage 2,stavio Puig povišeni vizir. Visok sam 180cm,zaštita od vetra preko 130mk/h je sada odlična,sedište posle sređivanja kod Srdjana vrh vozim pun rezervoar cca 300km bez bilo kakvih problema.Dyno tune mu je ispeglao sve te sitne probleme u linearnosti.Tako da sada posle nekih 8000km predjenih sam prezadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 181 Napisano April 25 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Thechoki novo touring sedište za model 2026 je odlično. Bio sam pre nedelju dana da pogledam. Ja sam 184 visok, motor mi je taman, sedište preudobno. Sa osnovnim sedištem ne verujem da bih izdržao sat vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...