Vlada 2d 37 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je došlo do male zabune u prošlom postu. Njegova fabrička zadnja guma, ili ti kineska Duro guma je dimenzija 140/70 R17, a ne 130. Kao što sam već negde napisao, ja sam na moj motor stavio pozadi 150, a napred 120...jer sam tako našao.. Motor je daleko stabilniji, ali izgubio sam na krajnjoj brzini, a čini mi se i na ubrzanju. Na motoru sa svojih slabašnih 9 konja, mislim da se ta promena itekako oseti, tako da je moja preporuka da tražiš fabričke dimezije. A ako već ne nađeš prednju 110, mislim da i sa 120 nećeš ništa pogrešiti... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se da nadjem 110 ako ne bice 120 Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Malo se radilo. Zamenjeni semerinzi, jedan ležaj na zadnjem točku, ulje i filter ulja... Sve sam rasturao i detaljno očistio... Ostalo da namontiram novi lanac, sve da sklopim i dihtung auspuha da nađem, to ću na kraju sam napraviti, nema druge... Evo i jedna sličica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zanimljiv video. https://www.youtube....h?v=FXh8z-bsWL8 Eh, da je i naš 250cc... A našao sam i tačne modele agregata 125, 150,200 i 250cc http://en.qingqi.com...ingtai_text.htm http://en.qingqi.com...ingtai_text.htm http://en.qingqi.com...ingtai_text.htm http://en.qingqi.com...ingtai_text.htm Našao sam i kompletnu mašinu, koja odgovara na ovaj ram, od 250cc, al preskupooo..1200 evrica... http://www.amazon.de/Motorad-Motorcycle-Komplett-K172FMM-Adrenaline/dp/B00O2AS2CM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Februar 1, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Evo Vlado snimak kit-a 150cc za tvoj motor kao sto sam i rekao ne menja se radilica, samo nasadis ovaj cilindar i klip Sa strane na cilindru pise 124cc kao i na fabrickom, to je da policija ne bi pravila probleme i ovi sa tehnickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Februar 2, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Nije los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Februar 4, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan -Vuk- Zanimljiv video, videću već šta ću raditi, najverovatnije ništa od menjanja klipova, i ostalih zezalica, motor besprekorno radi, tako da neću ništa da otvaram i čačkam, da ne tražim djavola, što bih rekli. Skinuću karburator da malo očistim i najverivatije ću poskidati katalizatore, tj staviću komletno drugi ptotočni topi to je to, dosta od mene za prestojeću sezonu. - Marko-2D - Ovo tvoj? Otkud tebi diskovi ovakvi, a ne klasicni, okrugli? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drale 19 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: 025 Motocikl: CBR 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi prodajem mog Kineza, pa ako znate da neko hoce da uzme preporucite evo i linka koga zanima Tekst koji želiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde moj, ovo neka opasna masina, naso sam na netu kao Beta Chrono 250, ali koliko vidim na masini pise Qingqi i lepo izgleda I kazite mi koju sijalicu da stavim napred za glavno svetlo, kod mene je neka H4 xenon 100w. Ne osvetljava nesto put sem sto jako bljesti u faru a i mislim da je prejaka, tj dosta vuce struju. Za dnevno svetlo ce biti pozicija, stavio sam na poziciji led sa 68 smd i odlicno je i trosi samo 3w Sad neznam dal H4 35/35w, ili ona balon 40/45w ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sallee 14 Napisano Februar 9, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Silbaš Motocikl: Kawasaki Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima. http://www.sinnismotorcycles.com/motorcycle.php?motorcycle=Sinnis%20Stealth%20125 http://wolfclub.at.ua/ http://sachs.katalog-motocykli.pl/motocykl/sachs-roadster-qm-125-2d http://www.bikez.com/motorcycles/kreidler_street_125_dd_2012.php http://dvakolesa.com.ua/861198.html http://www.yuki.cz/skutry-motocykly-ctyrkolky/motocykly/naked/yuki-125-rs-86.html Ako se setim još nekog imena pod kojim prodaju napisaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa Lancem-lančanikom? Stavio sam novi lanac, ali kao da ne leze lepo na zadnjem lančaniku? Korak lanca je odgovarajući. Ponekad kao da se muči da legne na lančanik, i pritom u nekom položaju točka je lanac više zategnut, u nekom manje, kao da je lančanik(ili, ne daj bože, točak) van ose. Da li se to dešavalo nekom? Odlučio sam da ipak nadjem i zamenim i lančanike, pa da vidim kakva ce biti situacija. Da li je neko menjao lančanike, ''Teške'' se raspitivao, ne znam da li je našao, pomoć svakako dobro došla, da ne jurim i ja gde ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Drale je menjao, stavio Reginu i njemu odlicno naleze, majstor Damir mu odradio i nabavku i montazu.. Imas obojicu u mojim prijateljima pa kontaktiraj ih na PM ako hoces... Damir ti moze naci delove za minut, a i resiti problem garant, tata mata za Kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao, tj. poslao poruku, jos pre dva meseca, al nije mi odg. Sad videh da ima i sajt, i broj telefona pa cu nazvati. Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan I kazite mi koju sijalicu da stavim napred za glavno svetlo, kod mene je neka H4 xenon 100w. Ne osvetljava nesto put sem sto jako bljesti u faru a i mislim da je prejaka, tj dosta vuce struju. Za dnevno svetlo ce biti pozicija, stavio sam na poziciji led sa 68 smd i odlicno je i trosi samo 3w Sad neznam dal H4 35/35w, ili ona balon 40/45w ? Tek sad videh da si pitao za sijalicu, kod mene je pre nego sto sam stavio xenon bila H4 35/35w, i odlicno obavljala posao. Vratio sam malo okrugli far, dok ovaj moj ne sredim(malo sam ga udesio ), pa onda i ja planiram da ubacim led poziciju za dnevno svetlo, da ne bih palio xenon svaki cas. Inače napokon nabavio dihtung auspuha. Original za Suzuki dr 125 i slicnih suzukija te kubikaže '95-'96 godište. Posle cu ga montirati, pa da vidim da li je to to. Ali mora da jeste. Nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Mart 1, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan I jel odgovara dihtung, a i koja mu je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 2, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara.Kao da je bio tu, i bas je hvalitetan... Covek mi je dao polovan, ali odlican, nije hteo da uzme nista, castio sam ga za pivo, jer ima nekoliko tih polovnih dobrih, a kaze da ima i novih da nabavi, nije problem, ne pitah ga za cenu.Inace covek ima ovlasceni servis za Suzuku, nalazi se na Zvezdari, u blizini okretnice trole.Zovu ga Tale, sa par strana sam cuo da je izvrstan majstor.mogu da ostavim i njegov kontakt, ako nekome treba...Inace za viken se malo radilo, pa kasnije cu da pisem malo i o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Karburator kompletno rasturan i cišćen, mislim da ga nikad niko nije skidao. Niisam imao nekih problema, nego onako, bilo mi dosadno. A bogami je i bilo šta da se očisti.Pošto nikad nisam štelovao smešu, vazduh i ostalo, oterao sam ga kod majstora, da ujedno proveri i ventile, jer sumnjam da je i to ikada dirano. Inače i far sam zeznuo, još prošle godine, pa sam i oko njega malo majstorisao.. Pukla mi bila plastika migavca, a pošto je nemoguće naći drugu, rešio sam da ih zatvorim, i vratim fabričke, sva sreca pa mi ostalo jos malo farbe.. Još da rešim par sitnica, i motor spreman za lepe dane.. r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Mart 10, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Koja je farba u pitanju, neki sprej ili nesto drugo?I ja nameravam da skinem karburator da se malo ocisti. Posto sam radeo elektrolizu rezervoara skinuo sam slavinicu i ocistio je od prljavstine koja se sakupljala na dnu slavinice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Da, sprej sam napravio po uzorku... Krivo mi sto nisam slikao karb. spolja, pre ciscenja, bio je uzas. I ja sam hteo da ocistim slavinicu, al zaboravi, to sam trebao zajedno sa karburatorom...Al jbg. Cim mi stigne nazad motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Mart 11, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Koji si metod ciscenja koristio za karburator spolja I jer ima neko da je cackao nesto oko table, kao na primer ovo sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio bele LED, otprilike kao ovo levo na prvoj slici izgleda... Nemam sike, ali to je to otprilike.A za karb. spolja sam koristio samo benzin, cetkicu za zube i polako. Nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan na koliko vi pumpate vase gume?ja sad nadje podatak da treba da se pumpaju na 2,8 bari, u knjizici, koju sam dobio uz njega.Jos ja imam i sire gume nego fabricke, mozda bi trebalo jos vise da pumpam, ili?ja do sada pumpao na 2 bara, ocigledno da sam gresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 14, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш неких сумњи, зађи по приручницима мотоцикала сличних габарита и димензија гума, па провери који се код њих притисци препоручују. Око 2,2-2,3, па и да кажеш ОК, али тих 2,8 бара је превише. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Mart 14, 2015 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadnju pumpao na 2,8 bara.Kad si sam na motoru mozda je i previse, ali kad ste dvoje onda mislim da je sasvim ok.A za prednju mislim da je to 2,2-2,3 bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fzmirko 6 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Xj 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi.. Danas sam bio malo u voznji i u jednom trenutku samo propade prednja kocnica... Stanem ja pogledam, sisti ulje iz prednjeg levog creva...elem, zna li neko gde narucivati po meri ili original ili sta, svaka sugestija je dobrodosla...? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...