dane93 11 Napisano Jun 17 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje bi ste "gedzete" preporucili za ovaj skuter ako ste ista uzimali sa Alija? Ja sam uzeo ovu mrezastu zastitu za sediste, zadovoljan sam, paše skroz.. dok npr ovim nalepnicama za zastitu poklopca rezervoara nisam... Namucio sam se da ih uklopim, nisu lepo isecene. Pa kad ih lepo uklopim, ne moze da se otvori poklopac Sa Temua sam kupio tunel torbu koja isto odlicno odgovara, kao i torbicu za volan koja je odlicna.. da ne mora sve u pregrade Kupio sam takodje i ove dve bocne torbe ali nikako nisam mogao da ih montiram jer je sediste presiroko... Pa sam teska srca prodao poznaniku kojem su na enduro legle kao salivene Ako sam sta propustio, javite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 151 Napisano Jun 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo te nalepnice providne, ove šmirgl varijante mi se nisu svidele. I uzeo sam crashbar za auspuh. Promenio Jun 17 član nikmih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 196 Napisano Avgust 13 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 186 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Malo lepih i korisnih informacija za vlasnike 350E, izasla je na platstore-u oficijalna Zontes aplikacija: Zontes Smart - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM 大冶摩托车开发的车联网控制应用 Nova aplikacija omogucava firmware upgrade na skuteru a novim fw se dobija npr pokretanje skutera preko aplikacije( bez kljuca) i svih ostalih funkcija(rezervoar, sediste...) i ono sto je meni vrlo bitno to je da su ubacili sa novim fw i otkljucavanje sedista dok skuter radi(sa duplim klikom). Kod mene je sve uspesno proslo iz prvog puta, treba samo pratiti uputstva, ukjuciti bluetooth i iskljuciti masinu pre poceta upgrade-a koji traje dosta dugo(10ak minuta) potom popuniti sve podatke masine i uzivati u benefitima novog fw. Ako niste sigurni sta radite idite u servis i trazite da vam oni urade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Avgust 13 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao pre nekih mesec dana i nisam uspeo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 196 Napisano Ponedeljak u 19:09 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 186 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @DarioM Ako si kupio "sveziji" model sa vecim(debljim kljucem) on je vec dosao sa novim fw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 219 Napisano Utorak u 04:14 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo kljuceva i to bas ovih debljih svezijih....cuvajte svoje kljuceve!!! Ako izgubite oba ostaje samo da se zameni kompletna centrala. Cena centrale, 2 nova kljuca i rad u Autoprometu = 46000 din. Necu vam reci kako znam... 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3559 Napisano Utorak u 19:58 (promenjeno) Drug član, 1683 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan U bmw je samo keyless kljuc toliko ako me nisu slagali mangupi Promenio Utorak u 19:58 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11949 Napisano Utorak u 20:24 Ne silazi, 2777 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan keyless ima predajnik u dzepu?Ako njega izgubis dodje isto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2076 Napisano Utorak u 20:38 BJB Maxi Scooter Club, 827 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Džim Džarmuš je napisao: U bmw je samo keyless kljuc toliko ako me nisu slagali mangupi Sigurno je bar toliko, pre koju godinu je bilo 300e za Xmax i 550e za Tmax 1 ključ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5957 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 4439 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod premium marki i modela, premium su i cene originalnih delova. Za ovaj Zontes je pre svega dobro što ima kod nas da se zameni. Čuvajte ključeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...