sgolub 90 Napisano Novembar 2 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec korektna cena imajuci u vidu okruzenje, pre svega Crnu goru. Taman ce 368g kada bude stigao da kosta oko 5500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Novembar 2 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije korektno ka bivšim kupcima... neko je platio 400€ više na pr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1031 Napisano Novembar 2 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Božo to je trgovina, nema ljutiš. Njima to što je ostalo na lageru daju po nižoj ceni ide zima, logično je. Sledeće godine kad kupac dođe sigurno će želeti model za 2025. i zato ovogodišnji idu po nižoj ceni. Kapiram da bi se na proleće kad krene pomama za kupovinom i modeli za 2024. prodavali po istim cenama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Novembar 2 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23, nije nelegalno a ni zabranjeTo, to stoji. Ali, pitanje cena bi trebalo da bude bolje planirano, bolje obrazloženo i bolje promišljeno, za moj ukus. A i sam sebi priznaj, da si kupio prošle nedelje za 400-500€ više, dal bi danas sebi rekao - nema ljutiš, sve OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 2 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se i honda u BG mangupira pa smo nas troje kupili na drugom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12500 Napisano Novembar 2 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2024 at 1:47 PM, Zigi011 said: Kajševi će ti matirati lak tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Novembar 2 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Upravu si potpuno al nista nam nije uredjeno pa ne mora ni to, nije fer prema starim kupcima al zato ce novi da pevaju! Razumem i njih, stari model, vise se ne prodaje uopste, koliko vidim ne moze ni iz fabike da se poruci, pa zato i prodaju badava samo da prodaju a i realno ko ce zeleti da kupi sad stariji model osim ako nije neodoljiva ponuda.... @Džim Džarmuš Reklamiraj zivota ti, bas ortak juri neku hondu pa da ga uputim kad vec znas za bolje? Mogu da potvrdim iz licnog primera ovo sto kaze @Alekre, gde god idu kaisevi preko plastika tu ce od trenja da matira pogotovo ako ova kecelja trese kao sto rece @Zigi011 onda srece nema. Ja sam ispod kaisa lepi neku krep traku da ne osteti lak (vise nego sto je vec to bilo osteceno dok sam primetio) tako da mozes preventivno da uradis tako nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 2 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno bilo koji diler kod nas,samo da nije BG uvoznik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 98 Napisano Novembar 2 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Džim Džarmuš je napisao: Tako se i honda u BG mangupira pa smo nas troje kupili na drugom mestu. Zbog politike Honde u Bgdu, ja išao u Novi Sad da kupujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 3 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Alekre said: Kajševi će ti matirati lak tu. To sigurno...osim ako se ne izlepi neka folija ispod dela gde idu kaisevi.. Ja lepim foliju gde god skud dodiruje farbu...u suprotnom ostecenja laka su neminovna.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakircioglu 1 Napisano Novembar 4 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima uputstvo za 350e na srpskom ili hrvatskom ? Ranije je neko postavio pdf na ovoj temi ali je uklonjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Novembar 4 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije uklonjen, tu je. https://forum.bjbikers.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=483120&key=ccae12d5b4c85ed03abc919b3fbd53f0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakircioglu 1 Napisano Novembar 4 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala šefe, vjerovatno ga nisam mogao otvoriti dok se nisam registrovao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бобан 7 Napisano Novembar 11 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350 Prijavi odgovor kao problematičan Добро вече свима, треба ми мало информација о коришћењу и вашим искуствима са пуњачем за акумулатор... Када мирује скутер стоји стално прикачен или повремено пунити и све остале информације на ту тему које могу бити корисне. Поздрав свима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 132 Napisano Novembar 11 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator kada se završi sezona napuniš i staviš negde na sobnu temperaturu, ako pak imaš noviji punjač on ima opciju winter mode, gde ga isto tako na sobnoj temperaturi ostaviš konektovanog preko cele zime i kad krene sezona vratiš na bajk. Ovako sam ja do sada radio i evo treća godina služi me super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бобан 7 Napisano Novembar 12 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала ти , то сам радио до сад. Моје питање се односило конкретно на Зонтес 350е, њему је акумулатор испод, контролне табле и фарова, није баш једноставно доћи до њега, а добија се пуњач пре куповини мотора... очекујем искуства за зонтес. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Novembar 12 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Da.. sakriven i mora se skida svasta ako hoces u sobu da ga stavljas, a ja vozim stalno tako da ne radim to, samo ga stavim na punjac jednom mesecno. U desnoj fioci imas u gornjem delu poklopcic koji skines i tu je dzek za punjenje.. i dobijas punjac za olovni akumulator uz skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...