Boban EN 533 Napisano Jun 3, 2023 (promenjeno) Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prešao bi na nešto novije pa ide na prodaju 2008godište prešao nekih 52000km jubilarna serija 30 years GS Na motoru urađen veliki servis znači zamenjen: - PK kaiš - Preštelovani ventili i urađena sinhronizacija - Zamenjena kočiona tečnost i pločice na svim diskovima Brembo naravno - Zamenjeno ulje u menjaču - Podmazan kardan i zamenjeno ulje u diferencijalu - Zamenjeno ulje u motoru i filter kao i vazdušni filter - Gume na nekih 75-80% prošlo proleće stavljene nove - Urađena keramika Sve odrađeno u toku zime znači budući vlasnik miran duži vremenski period Od opreme poseduje: - ESA aktivno vešanje - Grejači ručica - Sedište podesivo po visini - Sva tri touratech kofera - Torbe u bočnim koferima Paja V-MAX - Rol barovi - Štitnici ručki - Navigacija Garmin Zumo - Auspuh MIVV sa homologacijom baš za ovaj model u ovom godištu, uz motor naravno ide i fabrički - Proširenje Bočne nogare - Mrežice za sedišta za vožnju kad je velika temp za hlađenje. Motor registrovan do pred kraj aprila 2024god. Cena 9500€ i prilično fiksna sa svom ovom opremom. Nebi ništa zasebno prodavao sem ako se ne pojavi kupac kom nešto od ovoga nije potrebno pa se možemo dogovarati. Telefon 064/3333447 Promenio Jun 3, 2023 član Boban EN 18 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Jun 4, 2023 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, video sam ga uživo, za svaku preporuku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jun 4, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mlađo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Motor sija ali mala ispravka,jubilarni model za 30god Gs-a je proizveden 2010god.Srecna prodaja Promenio Jun 4, 2023 član M a R k o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jun 4, 2023 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Au kako mi se svidja... brutalan je. Hoces mozda moj k1300s i doplatu . Rekao sam sebi jos ove sezone mlad i lud na sportaku i sl godine polako u penziju da uzjasem i ja gs.a. Ali ovaj tvoj mi izgleda brutalno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jun 5, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam k1200s bruka je motor uvek ga se rado setim ovo je ipak nešto drugačije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jun 5, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 6/4/2023 at 9:49 PM, M a R k o said: Motor sija ali mala ispravka,jubilarni model za 30god Gs-a je proizveden 2010god.Srecna prodaja I ja sam tako mislio al mi posle jedan čovek ispriča da su tada znali i unapred da ga ofarbaju u kolor šemu na ovom su i štitnici za maglenke i šare ispisane kao 30 years GSa. Jbm li ga sad šta je al lepo izgleda. Inače motor je u baš očuvanom stanju pa se drugar zimus pozabavio da ga još malo dotera i posle je još navukao keramiku tako da sad voda i mušice samo kliznu preko nje, bukvalno svuda od vizira do felni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jun 15, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da malo obnovimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jun 24, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto je cena motora koji zelim malo spustena i moj ide na nizu dok se ne proda zeljeni. Tako da je cena u narednim periodu 9000€ sa svom opremom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jul 9, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 11, 2023 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Jul 12, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Avgust 9, 2023 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Otišao. Novom vlasniku puno srećnih kilometara i da ga uvek sa osmehom na licu kući vrati 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...