shlem 8261 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Stao mi motor u Beogradu, izgleda da su namotaji ili akomulator. Ugao Cetinjske i Despota Stefana. Šlepao bih ga u Debeljaču nekih 50 km. 063348254 Nebojša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Problem je napravio akomulator, odradio svoje. Hvala @Pingvin37 na brzoj reakciji i ponudi za pomoć, a zahvalnost za rešavanje problema kolegi @Blaza. Nije mu bilo teško da ponese dva akomulatora, kablove, alat i da se vozi kroz špic da drugog kraja grada. Na kraju prespojili njegov akomulator sa ovim mojim i uglavili ga nekako ispod sedišta. Još jednom hvala dok se ne odužim. Promenio Jun 2, 2023 član shlem 17 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jun 2, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za akciju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnije je da si ti stigao kući, bez problema. Inače, skoro sam i ja tražio akumulator za Kawu. Izašao mi u susret @drazenye, od njega sam dobio bukvalno na poklon baš taj, veći akumulator. Onaj manji je moj koji je oslabio prilikom starta... A još nisam stigao da ga "uglavim" kod mene. Tako da su se kockice složile. A piće, normalno, drugi put, natenane... 7 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...