Interceptor BP 10592 Napisano Februar 11 Drug član, 1086 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas registrovao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2788 Napisano Februar 11 Drug član, 1362 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas registrovao.Pics or didn't happen Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2788 Napisano Februar 12 Drug član, 1362 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ima li korisnika sa ozbiljnijom kilometražom na forumu, oko 10K barem. Kako se ponaša? Video sam dosta primeraka kad smo išli za NS, svi izgledaju ko novi :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 34 Napisano Februar 12 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Preuzeo sam i registrovao motor u petak. Nisam još stigao ni 20 km da testiram tako da nemam komentar za sada. Motor mi se sviđa, lepo ide. Moram da se naviknem na menjač, kvačilo i kočnice, možda treba da se podese, videćemo. Za sada, čekamo lepše vreme da se provozamo . Evo par slika, iz garaže 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, markokove said: Pozdrav svima. Preuzeo sam i registrovao motor u petak. Nisam još stigao ni 20 km da testiram tako da nemam komentar za sada. Motor mi se sviđa, lepo ide. Moram da se naviknem na menjač, kvačilo i kočnice, možda treba da se podese, videćemo. Za sada, čekamo lepše vreme da se provozamo . Evo par slika, iz garaže Mnogo lep motor, priblizi ga Bembari da i on povuce pelcer, da bude jos lepsi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 62 Napisano Februar 12 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Gordak985 je napisao: Društvo, ima li korisnika sa ozbiljnijom kilometražom na forumu, oko 10K barem. Kako se ponaša? Video sam dosta primeraka kad smo išli za NS, svi izgledaju ko novi Sent from my 2107113SG using Tapatalk Imam ja brate Sutra kad se vidimo zvacemo mog druga koji upada u kategoriju (onaj sivi sa koferima isli smo zajedno u NS) pa ga ispitaj sve. Nije na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 62 Napisano Februar 12 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, markokove je napisao: Pozdrav svima. Preuzeo sam i registrovao motor u petak. Nisam još stigao ni 20 km da testiram tako da nemam komentar za sada. Motor mi se sviđa, lepo ide. Moram da se naviknem na menjač, kvačilo i kočnice, možda treba da se podese, videćemo. Za sada, čekamo lepše vreme da se provozamo . Evo par slika, iz garaže Bez uvrede ostali, ali plavi mi je stvarno najlepši, ja sam par meseci žrtvovao da dočekam plavi prošle godine, nudili su mi sivi ili crni odmah, ali ovaj mi je nekako najviše legao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 357 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pisao već, prešao sam 8xxxkm prošle sezone. Motor se jako lepo ponaša na putu. Kočnice su jako dobre, nema odziva kao na ozbiljnijim motorima, nekako je malo sundjerasta ručica, ali u jednoj prilično kritičnoj situaciji sam se uverio da koči više nego dobro. Izuzetno je povozit, odaje utisak jačeg motora nego što jeste. Obožava krivudave puteve, magistrale. Jako malo sam vozio van asfalta, ali solo jako lepo pegla neasfaltirane puteve dok sa dvoje to nije to. Išao sam do Rumunije sa ženom, lagana priča skroz. Za normalnu vožnju, i preko toga, ne fali mu ništa. Za trkanje nije nikako. Potrošnja je smešna. Autoput može, ali po meni ko dosta vozi autoput neka zaboravi na 525. Nije to horor priča ali po meni motor nije pretežno za autoput. Menjač je tačan, precizan, malo više melje u leru. Ja sam samo imao peh sa pucanjem žbice ali mi srećom nije zadalo velike glavobolje iako sam tri puta slao točak za Bg. Prvi put su stavili manju žbicu jer nisu imali adekvatnu (to je globalno problem sa nedostatkom rezevnih delova na stanju i nabavkom iz Kine), pa je ta žbica se iščupala - ponovo reklamacija. Opet su navodno sredili točak da bih na kraju sezone video da je opet pukla žbica (ne znam više da li nova ili stara), videlo se po komparateru da točak nije kako treba urađen..onda sam zimus opet slao točak, rekli su mi da imaju sad delove za točak, i navodno su ga uradili kako treba. To ostaje da se vidi da li je rešeno, mislim da je ovo baš izolovan slučaj kod mene... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 80 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan kolega na drumu Mile , zeleo sam licno da mu isporucim motor u Kljajicevo,i taman da obidjem familiju u okolini Lepo sto je sve vise 525 na putu, a mislim da ce ih ove godine biti jos x10 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2788 Napisano Februar 13 Drug član, 1362 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i ovaj sivi sa žutim natpisom, ali plavi je top! :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 34 Napisano Februar 13 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, VELJA YZ 250 je napisao: Mnogo lep motor, priblizi ga Bembari da i on povuce pelcer, da bude jos lepsi ! Jes da nije moja bembara ali ću joj pomoći da bude još lepsa. Zato je motor ko BMW , sve ljude ću da ložim da je BMW 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18136 Napisano Februar 13 Integrisan, 5361 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2689 Napisano Februar 13 Drug član, 1532 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na Ducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18136 Napisano Februar 15 Integrisan, 5361 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo novi model umesto 525? Voge DS625X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge DS625X, 2025. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 6.900 € - Motori - Polovni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: Jel ovo novi model umesto 525? Voge DS625X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge DS625X, 2025. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 6.900 € - Motori - Polovni... Jeste novi model, stize na sajam i tek posle sajma se narucuje. U prvoj godini samo u ovoj kolor semi, a inace ostaje i DS 525X u proizvodnji i ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2045 Napisano Februar 15 Drug član, 693 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će izgleda biti neki dugotrajan model, ODO može da ide do 100 milijardi kilometara? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Februar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan prije 29 minuta, miki je rekao: Ovo će izgledati neki dugotrajan model, ODO može da ide do 100 milijardi kilometara? Znaju inžinjeri su napravili, pa za svaki slučaj ubudzili i tu mogućnost na ODO. Promenio Februar 15 član VELJA YZ 250 greska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 62 Napisano Februar 17 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2025. at 8:06, VELJA YZ 250 je napisao: Jeste novi model, stize na sajam i tek posle sajma se narucuje. U prvoj godini samo u ovoj kolor semi, a inace ostaje i DS 525X u proizvodnji i ponudi. Boja je kriminalna. Valjda ce biti i u drugim varijantama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Sale88 said: Boja je kriminalna. Valjda će biti iu drugim varijantama. Prve godine proizvodnje nece biti druge boje ( tako sam ja razumeo ) - valjda treba da potrose lager te boje " pustinnjskog peska " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 357 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije boja kriminalna sama po sebi vec uz ove zlatne felne izgleda kriminalno kao kombinacija.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10592 Napisano Februar 17 Drug član, 1086 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Meni boja baš izgleda dobro pa i sa tim felnama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 62 Napisano Februar 17 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su različiti, mene su npr. ortaci napadali sto nisam uzeo sivi ili crni a meni bilo plavi ili ništa. Čak sam čekao neki mesec duže jer sam hteo plavi. Voleo bih da probam ovaj 625 zanima me kolika je razlika samoj u vožnji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2788 Napisano Februar 17 Drug član, 1362 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su različiti, mene su npr. ortaci napadali sto nisam uzeo sivi ili crni a meni bilo plavi ili ništa. Čak sam čekao neki mesec duže jer sam hteo plavi. Voleo bih da probam ovaj 625 zanima me kolika je razlika samoj u vožnji. Ne očekujem ništa vredno prelaska. Ako se odlučiš da menjaš, znaš gde da me nađeš :-)Stavi bar 10.000 na cajger malog Vožda pa idi da gledaš velikog, ono je već upgrade u svakom smislu.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 62 Napisano Februar 17 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjam još plavu strelu ni slučajno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 4 Napisano Četvrtak u 09:07 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, dvoumim se izmedju kupovine ovog modela i CF 450 mt. Ovaj motor sam vozio i stvarno mi se svidja a cf nisam ali mi se i on bas svidja. Mislim da ce odluka biti donesena na sajmu. Interesuje me kolika je garancija na ovaj motor i koje su cene servisa posto za CF uopstw nisu male (oko 150 evra). Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...