Samy 0 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia Mana 850 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja, Da li neko zna majstora dobrog koji zna Apriliu Mana i ko ima program za nju... Imam problem ko je cest kod obog motora a nije neki jvar samo ga treba znatinuraditi. Kada malo agresivnije vozim motor prebaci mi na gresku GEAR i ne moze da mjenja brzine i moze ici samo do 60 na sat, i onda se nakog nekog vrmena vrati u normalu..i sve tako...da li neko ima neki savjet ili majstora u regionu....hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6787 Napisano Maj 28, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imaš problem sa elektromotorom koji pokreće remenicu (varijator) ili je sam varijator problematičan....otprilike nikad servisiran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samy 0 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia Mana 850 GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, pronto je napisao: Imaš problem sa elektromotorom koji pokreće remenicu (varijator) ili je sam varijator problematičan....otprilike nikad servisiran. Hvala ti, i ja mislim da bu trebalo to biti, de mi reci jeli moguce elektro motor reparirat i varijator da ne stavljam novi ili drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samy 0 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia Mana 850 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako mi izgleda elektro motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6787 Napisano Maj 28, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samy 0 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia Mana 850 GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, pronto je napisao: Izuzetno izgleda Ima li iko u regoinu da mi moze popravitj Manu mehanicar koji se razumije u ovaj motor...jer par majstora genijalaca sam vodio motor..samo gledaju u njega..i govore jeb.. ovo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samy 0 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia Mana 850 GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Samy je napisao: Ima li iko u regoinu da mi moze popravitj Manu mehanicar koji se razumije u ovaj motor...jer par majstora genijalaca sam vodio motor..samo gledaju u njega..i govore jeb.. ovo ... Mjenjo sam ulje ..nove gume..prednje zadnje..nove disk plocice..remen...i sad me ovo poce zezat...a sezona.....doslaa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Maj 28, 2023 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Треба Ману повремено отворити, одувати, пренос, подмазати и слично. Иначе очајно изгледа и зупчаник на степер мотору и преносник.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samy 0 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia Mana 850 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Krokodilo je napisao: Треба Ману повремено отворити, одувати, пренос, подмазати и слично. Иначе очајно изгледа и зупчаник на степер мотору и преносник. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Da slazem se tako da cu i taj dio da vidim...hvala tii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...