ivica744 6085 Napisano Maj 30, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @BataJova,nemoj pogresno da me shvatis i nema potrebe da se ljutis na mene,ja niti branim Micka niti "napadam"tebe.Jednostavno tvoje prvo pisanje nije bilo kako treba. @zlatkojov,pa jel.menjao varijator (stavljao nov ) ili popravljao postojeci (onaj koji ima ostecenje-ulubljenje) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1113 Napisano Maj 30, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan U prvom postu je kolega napisao da je majstor zamenio varijator 180 e a kolega ustanovio da je ostao njegov stari 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 Rekao mi je da je zamenio, ali sam kasnije kada sam sam menjao kais kuci uvideo da je varijator isti, da nista nije dirao. Ma nema problema, nema ljutnje nikakve, diskutujemo samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Maj 30, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, BataJova je napisao: diskutujemo samo. Slazem se.Ja sam juce oterao auto kod majstora da mi zameni set kvacila,zove me i kaze mora da otvara menjac.To bi u prici bio "majstor" da mi nije pokazao opiljke prilikom istakanja ulja. Htedoh reci,mora se verno preneti razgovor i dogovor izmedju majstora i musterije,u sitnim detaljima moze doci do velikog nerazumevanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 Da da, slazem se sa tobom. Ali tacno se secam, zvao me je i pitao jel da menja, reko moze, nije problem. Dok je majstor iz Bg-a slao poruke i sve preko poruka nista preko poziva da ima sve crno na belo i sve sto je odradio slikao i pokazao. Sve u svemu ne napadam Micka, ne sporim da je dobar majstor samo sam podelio svoje iskustvo, ja sam imao lose. Neku su recimo imali pozetivno iskustvo, neki negativno. I zbog mog iskustva ja nemam preporuku za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1113 Napisano Maj 30, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je majstor iz Bga uzeo stari varijator iz kante gde ga je Micko bacio a novi uzeo za sebe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...