zex74 32 Napisano Jun 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Drug, svaka čast za trud. Svarno odličan putopis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Сјајна тура, пре 34 године прођох сицилијом мотором са тројицом другара али нисмо имали толико времена за обилазак целог острва, били у Палерму и до самог врха Етне, прошли региу Амалфи, каква је била пре 34 године и како видим по обиљу слика на нету иста је и сада, ту као да време стоји само су кола модернија, ал оно на чега сам најљубоморнији је посета Помпеји, ми дошли, бем ли га понедељак ил уторак, био нерадан дан а бих тамо i 1997ме неким послом у Напуљу и ајд да сад посетим напокон и опет пољубих капију, штрајк туристичких радника, тако да ми је то онако баш велики жал за тим историјским локалитетом. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Jun 20, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo opisano, sa nestrpljenjem ocekujem buduce putopise. Ziveli!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio je užitak čitati i pratiti tok putovanja. Sicilija je izuzetno lepa, zanimljiva i bogata antičnom istorijom. Cela Sicilija je muzej. Vaš povratak opisao si veoma kratko, kao da je "vamo bliže nego tamo" . Nadam se novim putopisima. Pozdrav mla(đ)oj generaciji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko.petkovic 203 Napisano Jun 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, nemo je napisao: Bio je užitak čitati i pratiti tok putovanja. Sicilija je izuzetno lepa, zanimljiva i bogata antičnom istorijom. Cela Sicilija je muzej. Vaš povratak opisao si veoma kratko, kao da je "vamo bliže nego tamo" . Nadam se novim putopisima. Pozdrav mla(đ)oj generaciji! Pozdrav, u pravu si za sve. Italija, Sicilija su mnogo lepe i potrebno puno više vremena, da ne kažem godina da se sve obidje. Ovo za povratak sam se slatko nasmejao, zato što sam i sam to pomislio... Čudno je to, ne znam kako da opišem. Teško je izbalansirati emociju, inspiraciju na ovako velikim turama i držati tempo zapažanja... Iskreno, nisam nešto vičan pisanju putopisa, malo mi se sve i pomešalo u glavi... previše svega za kratko vreme. I sam sam pomislio kako sam kraj smandrljao u dve rečenice, a realno je i tu bilo puno toga za napisati... Trudiću se da sledeću turu "ispoštujem" bolje. Vidim da si u Ljubljani. Moj sin je isto tu, pa postoji šansa da popijemo kafu za 15tak dana Promenio Jun 28, 2023 član zeljko.petkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, zeljko.petkovic je napisao: Pozdrav, u pravu si za sve. Italija, Sicilija su mnogo lepe i potrebno puno više vremena, da ne kažem godina da se sve obidje. Ovo za povratak sam se slatko nasmejao, zato što sam i sam to pomislio... Čudno je to, ne znam kako da opišem. Teško je izbalansirati emociju, inspiraciju na ovako velikim turama i držati tempo zapažanja... Iskreno, nisam nešto vičan pisanju putopisa, malo mi se sve i pomešalo u glavi... previše svega za kratko vreme. I sam sam pomislio kako sam kraj smandrljao u dve rečenice, a realno je i tu bilo puno toga za napisati... Trudiću se da sledeću turu "ispoštujem" bolje. Vidim da si u Ljubljani. Moj sin je isto tu, pa postoji šansa da popijemo kafu za 15tak dana Bilo bi mi zadovoljstvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis . Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zeljko.petkovic Ako možeš bili bi zanivljivo imati neku rekapitulaciju troškova ovog putovanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Putopis i po! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko.petkovic 203 Napisano Octobar 3, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2023. at 12:14, JevtaNS je napisao: @zeljko.petkovic Ako možeš bili bi zanivljivo imati neku rekapitulaciju troškova ovog putovanja Pozdrav, izvinite što kasno odgovaram. Da se ne vraćam sada i tražim tačno koliko smo šta gde plaćali, generalno za ovakvo putovanje računajte prosečno 120-130e dnevno. U to ulazi smeštaj, hrana, gorivo, trajekt, ulaznice, putarina i sve drugo što je redovan trošak na putu. Ako putujete u paru to je negde oko 150e dnevno. Može se poprilično uštedeti ako nosite hranu ili ako se redovno snabdevate istom u marketima. Mi smo se pretežno hranili u restoranima. Par puta smo kupovali u marketima i to smo koristili kao neke užine usput. Ogromna je razlika u cenama. Ako treba neka konkretna informacija ja sam na raspolaganju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na avanturi i na putopisu, već na pola sam počeo da maštam o Siciliji Nego, mogao bih da se zakunem da sam ti motor video već negde, ali uživo i to par puta. Pada mi na pamet raskrsnica Goce Delčeva i Pariske komune, tamo preko puta Devete gimnazije gde je Dunav osiguranje. To bi bilo pre godinu-godinu i po dana. Pamtim da sam bio oduševljen sedištem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko.petkovic 203 Napisano Octobar 6, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2023. at 13:07, Forsberg je napisao: Svaka čast na avanturi i na putopisu, već na pola sam počeo da maštam o Siciliji Nego, mogao bih da se zakunem da sam ti motor video već negde, ali uživo i to par puta. Pada mi na pamet raskrsnica Goce Delčeva i Pariske komune, tamo preko puta Devete gimnazije gde je Dunav osiguranje. To bi bilo pre godinu-godinu i po dana. Pamtim da sam bio oduševljen sedištem Hvala. Siciliju obavezno upisi kao sledecu destinaciju za narednu sezonu. Mi smo preliminarno izglasali Sardiniju... videcemo... Trenutno se koplja lome Albanija, MK, Grcka itd kao zavrsna za ovu godinu... Upravo sam procitao tvoj putopis. Odlicna tura i svaka cast na hrabrosti da krenes sam na tako veliki put. Motor moguce da si tu vidjao. Dolazio sam u Goce Delceva par puta, a moguce je da ima tu negde brata blizanca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banchilo 7 Napisano Octobar 16, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično kolega! Samo cepaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...