Ivan x 69 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Abdullah100k,koje godiste je taj RM i koliko si ga platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Jul 6, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5451 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Neki novi momenti na Romaniji ;D vise u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52219.80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 7, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Abdullah100k,koje godiste je taj RM i koliko si ga platio? pp @ Braco sta je bre ovo?!?!?! 'el to ono sto mislim da jeste? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan To Braco, majstore, tako se to radi, 18 - 20 kubika, a ne meni na stazu dovoze traktorcici kubik, dva ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Jul 7, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5451 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Abdullah100k,koje godiste je taj RM i koliko si ga platio? pp @ Braco sta je bre ovo?!?!?! 'el to ono sto mislim da jeste? ;D To je to! ;D To Braco, majstore, tako se to radi, 18 - 20 kubika, a ne meni na stazu dovoze traktorcici kubik, dva ;) Hehe , nema toga kod nas, traktor ce da pokupi ono kamenje sto nevalja Dosad smo dovukli oko 200 kubica i jos nam fali :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 9, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 10, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan r'n'r! kidaj Stevooo! čestitam na novoj makini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 11, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan r'n'r! kidaj Stevooo! čestitam na novoj makini! 'fala maatori mada... ovo nije moja makina, drugaru se svideo nacin proizvodnje pa uzeo isto RM-a ali 125ccm. Uff kako samo lepo ide... jos da naucim da ga vozim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6368 Napisano Jul 11, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ucis po redu, prvo 125, pa tek onda tvoj 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 13, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ucis po redu, prvo 125, pa tek onda tvoj 250 To, to, taman sam pomislio da mi fino ide sa 250-kom dok nisam uzeo 125 sa kojim sam se opustio i poceo da vozim kako valja. Tek sad kapiram koliko je 250 zao ali ne odustajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam i obecao svima onima koji su trazili 130/80 17icu zadnju unutrashnju pojavila se. Ona tajvanska (V neshto) guma kod derikoze na buvljaku (Joshka). Cenu sam zaboravio tj uzimao sam vishe stvari, ali uopshte nije popularna dal beshe 1400 ili 1700 dindzi. Meni bi nuzda pa moradoh i eto rekoh da obavestim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juce ujutro, po onoj sparini krenuh sa sinom na Lisicju Glavu, pa na Gud. Vrh. Nadao sam se lepoj rekreativnoj voznjici, a sve ispade teska jutarnja gimnastika Klinac vozi odlicno i u poslednje vreme bez greske, ali sam ja pogresio sto sam pubertetliju od 14 god. probudio ranom zorom uko 10 h i poveo na voznju Vec na prvoj deonici ka Lisicjoj Glavi, klinac je zadremao za volanom ( mozda je uzrok sto sam ja vodio, pa mu je to bilo sporo i monotono - sto kaze njegova generacija - smaras matori ) Motor je sleteo 5 metara u provaliju i zakucao se u mladu Hrastovinu, a klinac je preleteo preko kormana i pao na 10 metru provalije. Imali su jos mesta ( posto je provalija duboka 20 - 25 metara, ali sreca sto je # matori gnjavio # pa nismo isli brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I onda pocinje razmatranje - dali da ostavimo motor i platimo kaznu za unistavanje sumskog gazdinstva ili da ga nekako izvucemo Klinac se na to lepo ismejao, znaci nije mu nista - oprema odradila svoj posao Pocinje izvlacenje - bezuspesno u rikverc i posle satica teglenja shvatismo da je bolje da ga gurnemo dole na 10 - 15 metar pa da pokusamo da ukoso napadnemo strminu. Dole je otisao kao od sale, a onda muke. I na kraju popizdim ( dotle nam i gace bile mokre od znoja ) upalim cvaju i pocnem da orem po strmini. Nije ni to imalo efekta dok nismo okacili spaner i klinca upregli da vuce prednji kraj. E tad je motor sa 22 konja i jednim na spaneru izleteo za 5 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14167 Napisano Jul 25, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan lepo ste se proveli, drago mi je da ste celi obojca, ali ne bi ga ja vadio odatle nema sanse :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo ste se proveli, drago mi je da ste celi obojca, ali ne bi ga ja vadio odatle nema sanse :D Pa lakse mi je da ga izvadim, nego da napravim novog u ovim godinama ( ako si na klinca mislio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14167 Napisano Jul 25, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan lepo ste se proveli, drago mi je da ste celi obojca, ali ne bi ga ja vadio odatle nema sanse :D Pa lakse mi je da ga izvadim, nego da napravim novog u ovim godinama ( ako si na klinca mislio ) ;D ;D ;D ;D za klinca znam da moze sam da se izvuce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 25, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, to je prava avantura... nema nista dok znoj ne potece a adrenalin ne skoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan od ovoliko lepih dana Bursac i ja nasli bas danas po kisi da se vozamo...slika na zalost nema jer smo bili prilicno natopljeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan kada se vojska povlaci nikad neostavlja tenkove .Bravo za vadjehje makine.Dali ima neka off voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan farbachi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 26, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dal ste videli ovo ali vredi pregledati od pochetka do kraja: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=585918 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 26, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Farbachi, nastaviljamo dalje... dajte jos, pa nije valjda na se niko ne vozi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Farbachi, nastaviljamo dalje... dajte jos, pa nije valjda na se niko ne vozi??? jel vozi jos neko tu po stazi, jel ima ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 26, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Farbachi, nastaviljamo dalje... dajte jos, pa nije valjda na se niko ne vozi??? jel vozi jos neko tu po stazi, jel ima ljudi? Koliko je meni poznato, ima nas 5-6 stalnih, dodje jos poneko nekad ali to je uglavnom to. Prilicno jadno za Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na dva miliona stanovnika, vas 5 - 6 ispada stvarno malo Onda smo mi Vrscani bas aktivni - na 50000 stanovnika nas trojica se vozimo svaki vikend, a jedna budala ( tj. ja ) svaki dan bar po satic na off road TUGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...