Ivan x 69 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa,nema razloga da se iko ljuti,ali... Bolje ptati... Inace,na ovim fotografijama,svi izgledate opasno i zajebano!!! David Knight da vam pozavidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 9, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa,nema razloga da se iko ljuti,ali... Bolje ptati... Inace,na ovim fotografijama,svi izgledate opasno i zajebano!!! David Knight da vam pozavidi... hahahahaha ae kad okacis baci link ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan link mozes i odma da postavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 9, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Inace,na ovim fotografijama,svi izgledate opasno i zajebano!!! David Knight da vam pozavidi... Hvala, ali ipak su cike objasnile kako se to radi, ja sam jos zelen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan http://video.google.com/videoplay?docid=2373631417520366043# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi hrabri momci svaka im cast!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pocela je zimska sezona i kawasaki je zamenio BMX. Nakon ovog skoka Luka je uzeo godisnji, dok kljucna kost ne zaraste, pa Andrej sam trenira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pocela je zimska sezona i kawasaki je zamenio BMX. Nakon ovog skoka Luka je uzeo godisnji, dok kljucna kost ne zaraste, pa Andrej sam trenira. uhhh bre !!! :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Malo akcije od danas!!! Uzivajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra.... ;D ;D ;D sad priznaj da si se uvukao u grejalicu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo tako raspali , jebes zimu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...i mi malo danas endurisali, a malo se i valjali po blatu od pola metra do metar:) ... a malo i fotkali.... Djole i Mladen su uglavnom trenirali, a Mikka je trenirao slajdovanje po blatu i lansiranje NL Objekata iza sebe.... ;D ;D ;D Photo:Endurac Obrada:Mikka Riders: Mladen, Djole, Mikka.. Enjoy....mmmmmmmmmmmmmm ))) Ove dole photo by Mikka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo ću reć, zvanično je, sada vas mrzim ;D ;D ;D gde je danas bila lokacija (vidim da je bilo i bara...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 13, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu momci, pa vi bas imate plodan odnos... Fotke su brukka! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu momci, pa vi bas imate plodan odnos... Fotke su brukka! ;-) dacu ti ja odnos !!! ;D ;D ;D @ Popsy Glinara sine ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi se neki most na slici gde je Mladen "poleteo"... gde se nalazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 13, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ubice ste prave i vožnja i slike :o , uljepšavate mi ove zimske dane - hvala . A i ova moja da vidi slike pa da mi više ne grinja kad se vratim iz oranaja malčice prljav ;D. poz i samo nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan vidi se neki most na slici gde je Mladen "poleteo"... gde se nalazi... Pancevacki most ! Ubice ste prave i vožnja i slike :o , uljepšavate mi ove zimske dane - hvala . A i ova moja da vidi slike pa da mi više ne grinja kad se vratim iz oranaja malčice prljav ;D. poz i samo nastavite A pa mi se tusiramo zajedno sa motorima pre odlaska kuci ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaa.... GLINARAAAAAA!!!!!!!! Extra, svaka cast, a ja mislio da danas odem do glinare, ma reko necu losa mi zadnja, a on sto mi Kepo poslo nikako da stigne, sad mi krivo!!! Pozdrav, carevi ste keve mi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna nesto vise o ovom desavanju...ima jos klipova na YT. Koliko sam skontao to je neko selo u blizini granice sa Madjarskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan heheeh kako ciche cvaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko bi rekao da se ovaj fotograf sa f800 zna ovako dobro provoditi , samo vam fali gremlin , isterajte ga iz kuce pa pravac u blata, mogu reci da mi je mnogo drago kad vidim f800 kad sluzi svrsi. a ne parkiranog negdje na ulci da se pice loze. svaka vam dala vode iz bokala. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 15, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ko bi rekao da se ovaj fotograf sa f800 zna ovako dobro provoditi , samo vam fali gremlin , isterajte ga iz kuce pa pravac u blata, mogu reci da mi je mnogo drago kad vidim f800 kad sluzi svrsi. a ne parkiranog negdje na ulci da se pice loze. svaka vam dala vode iz bokala. ;D ;D ;D eee batice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ko bi rekao da se ovaj fotograf sa f800 zna ovako dobro provoditi , samo vam fali gremlin , isterajte ga iz kuce pa pravac u blata, mogu reci da mi je mnogo drago kad vidim f800 kad sluzi svrsi. a ne parkiranog negdje na ulci da se pice loze. svaka vam dala vode iz bokala. ;D ;D ;D Ma nema on pojma ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko nema pojma mikka ili gremlin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...