Dr.Jericho 82 Napisano Januar 18, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da o tvom motoru i Dakaru imas nesto teksta na ovoj strani : http://www.suzukicycles.org/DR-series/DR750-800S-Big.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako 200kg :o to je mnogo bas realnije bi bilo oko 180kg to je stvarno tesko za neki off roud, neznam , freewind je 160kg sto je meni bas lagano tako da kad se prevrnem negdje na makadamu nije mi problem podizanje a i ne umaram se na njemu , ustvari igram se, cak je i YAMAHA XT660R teza 10 kg od XF650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su fotke sa površinskog kopa Kolubara. Ima offroad-a koliko voliš i to svih vidova, pa ko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko trosi afrika twin u uslovima makadam voznje da li neko zna? i da li su joj felne marke did, da li mogu biti tubiles??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Januar 18, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Oko 6 lit, felne su DID, ne mogu da budu tubeless Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me jos jedna stvar, prije sam posjedovao HONDU XL600R DAKAR Primjetio sam da su felne did, a i vidio sam da na njima osim sto ima otvor gdje je ventil, ima jos jedan otvor u kome je mali gumeni cep, nikad nisam saznao za sta on sluzi , mislim na taj dodatni otvor, kao da je za jos jedan ventil, ali neznam za sta je. ako neko zna volio bi da mi objasni. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Te rupe su za ovo sluze za pricvrscivanje spoljasnje gume, da se ne okrece i iskida ventil unutrasnje kada vozis offroad, jer tada smanjis pritisak u gumama zbog boljeg gripa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika i od mene, a na proleće da organizujemo neku zajedničku vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sto ovooooo dobro izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ...................................................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sam zeznuo, evo ponovo onih koje sam obrisao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan He,he,ja sam za ovu ekipu turista! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da,da Stevo-194 KG!! Da otegliš dok ga podižeš! Šta da ti kažem! Hvala "Motordziji", video sam to. Prelepe terene ima ova naša napaćena zemlja, sudeći po fotografijama! Ej, "Jamana" nisi ti video šta rade "oni" na "S.Tenere VS Afrika Tvin"-to je sramota od prepucavanja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par novijih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike su stvarno Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su stvarno Extra naravno da jesu pa u tome i jeste car, da pokazemo pravu ljepotu ovih motora, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan FREEWIND u novoj kozi ;D juce slikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ево и мене са пар слика... Испред манастира Жича Ендуро свет... Треба имати кондиције... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. Vozio KLR 600 sad KLX 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan oba motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan u magli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan tooooo bracooo mojaaaa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ubacim i ja koju slicicu: Gilera XR2 125cc Yamaha XT600 Transalp Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo reli sa svim modelima motora ikada radjenim za dakar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...