exman 241 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv, samo mi kazi da li u u Manualu za motor kazu nesto o razmeri za mesanje. Malo je mrsavo to 1:100, obicno je 2-2,5%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv, samo mi kazi da li u u Manualu za motor kazu nesto o razmeri za mesanje. Malo je mrsavo to 1:100, obicno je 2-2,5%. pa i nama je to bilo mrsavo,zapravo verovatno moze ali kad ekipa ima sponzora pa ih nije briga za troskove odrzavanja, vec su im performanse bitne. Nas 3-4 iz ekipe koja stalno vozi pravimo u razmeri 2:100 ,sipam 10l goriva i dodam 200ml ulja i to je to.samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 3, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo govori da je 2% dovoljno za dobro stanje masine (klip, karike, stublina) dok kod malo pojedenog klipa koji mlati o stublinu 3% a kad predje toleranciju ili kad dobije luft na iglicastim ne pomaze ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 4, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ja od pre 3 godine sipam addinol 2T race gore pomeuto ulje, kad sipam 2 %, hoce da dimi, i ponekad ga kao gusi, nekad sam probao i na 1% i nisam imao nikakvih problema, ali uvek mu sipam npr. na 10 L 110 grama ulja, malo jace od 1%, i vec tri godine akam sve 2T motore bez problema. Sigurno su i druga ulja dobra kao ovo, samo ko moze vise da garantuje da je to original, bar za ovo znamo jer ga nema u maloprodaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan 252 stranice enduro fanova, a ja tek sad to vidim Evo "par" slika od mene, sve po Dalmaciji Pozdrav enduraši 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od pre 3 godine sipam addinol 2T race gore pomeuto ulje, kad sipam 2 %, hoce da dimi, i ponekad ga kao gusi, nekad sam probao i na 1% i nisam imao nikakvih problema, ali uvek mu sipam npr. na 10 L 110 grama ulja, malo jace od 1%, i vec tri godine akam sve 2T motore bez problema. Sigurno su i druga ulja dobra kao ovo, samo ko moze vise da garantuje da je to original, bar za ovo znamo jer ga nema u maloprodaji vidis sta ti je forum,vozimo zajedno a nikad nisam znao da sipas 1,1% ulja,a ja 1,5-2%,do sad sam mislio da i ti sipas ko ja,kad ono medjutim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 5, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vau..kakve slike! Odusevljen sam totalno...! Sad jos vise mrzim ovu nasu tepsiju od Vojvodine...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nabacim i ja par slika sa danasnje i jucerasnje krace voznje... Kanjonom reke Djetinje ka velikoj brani i jezeru Vrutci Jezero Vrutci A danas offroad od Zlatibora ka Tari 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan prelep predeo,narocito na prvoj i predzadnjoj fotografiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vau..kakve slike! Odusevljen sam totalno...! Sad jos vise mrzim ovu nasu tepsiju od Vojvodine...! Druze valjda se salis juce smo vozili pored Save kroz Srem, sjajne sume. A o Obedskoj bari necu ni da pricam ko iz bajke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, sve zavisi od terena i motora. Ja mojim tamo nebi ni usao e sad Tenerom starom bih. Slike su izvanredne, kakve staze i bogaze. Naravno uz te staze i motori koji vole to. Prelepo. Ko bas voli ovako nesto, postoji 2-3 staze na fruskoj gori pa napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Octobar 13, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan aco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ja zovem CARPE DIEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan danas su bili lepi zemljani radovi...jos uvek sa 125ticom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Vikend je bio melem za dušu i tijelo, jesen sa svim svojim koloritom , brdo predjenih kilometara i poneka hladna piva, recept za odlično proveden dan! Detalj sa subotne vožnje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ni blata ni vode nije nedostajalo... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Octobar 14, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ni blata ni vode nije nedostajalo... Ovaj desni vodeni sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 14, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ni blata ni vode nije nedostajalo... Ovaj desni vodeni sam ja Turaj kreš barove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika prelaska Nisave kod sela Sinjac, na putu za Pirot, to nam je postala glavna ruta ja i dr kolew nezaustavljivi smo , i malo igranja po koridoru 10. uskopitila se kobila 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Octobar 16, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ni blata ni vode nije nedostajalo... Ovaj desni vodeni sam ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 17, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 17, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi,da li valjda gopro hd hero1?Mislim jel je puno losiji od dvojke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Glupo pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Nije puno losiji, koliko imas para, to kupujes, zavisi sta hoces, procitas na netu specifikacije i vidis, a ja mogu da ti kazem da je mozda dvojka najbolja, mozda cak i od trojke za kvalitet video klipa, nije glupo pitanje samo nije na pravom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...