OverLord 328 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ovako da izgleda sledeca Kepijada? Prirodne lepote Kepojebine smo vec odavno upoznali, sad bi trebalo malo da se vozimo. Hihihi, nemoj to dva puta da kazes Ekstra voznja, daj jos snimaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6365 Napisano Januar 19, 2013 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna muzika u poozadini... A za celokupan snimak nemam reci nego samo- svaka vam cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko lepe sume levo i desno a vi se vozite po blatnjavim putevima ccccccc :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Januar 19, 2013 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja po makadamu smaranje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6365 Napisano Januar 19, 2013 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kolko lepe sume levo i desno a vi se vozite po blatnjavim putevima ccccccc Bice snimaka i iz sume od proleca, ovog puta su sa nama bili neki neiskusni i sa neodgovarajucim gumama, pa nismo zalazili u sumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Januar 19, 2013 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala unapreddddddd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ja se sinoc provozao na drugarovom ctx-u kroz sumu...a celave gume...vise sam ga gurao po onom blatu i potocima nego sto sam ga vozio..al sta je tu je,nema se para za druge gume...svejedno,bilo je lepo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 25, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tako se počinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tako se počinje trebalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Prodam ATXa za 850DM i kupim CTXa za 800DM isti dan i jaaao kontao sam da mi nema kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prodam ATXa za 850DM i kupim CTXa za 800DM isti dan i jaaao kontao sam da mi nema kraja I meni kad sam preso sa apn 6 na ctx-a..bila je to ZVER u odnosu na apn-ca...nisam smeo da mu dam gas..ali bilo je to davno ..sad vozim samo drugarov ctx dok je on u francuskoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sam vise nikad u sumu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 6, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaj...vaj, ovo neki prorjedjeni sumarak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali na prvoj slici desno je padina,gde mi je proklizao motor i zaglavio se izmedju dva drveta....blatobran na jednom drvetu,tocak na drugom.... jedva nekako sam uspeo da dignem motor i da se odkotrljam nizbrdo kako bi se vratio na put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 6, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja ne vidim padinu nigde, to si ti nesto umislio, zeno :nanana: ja sam samocu u sumi iskusio na gori nacin. Pala paprika na nogu i nikako nisam mogao da je podignem, pola sata sam cekao da ledu i lalajko dodju, a bol i strah kad se pomesaju... sad je smesno al onomad nikako nije bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 6, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ledu...pisi koordinate...pala mi afrika na nogu...pozuri sam sam u sumi, a pada mrak,i hladno mi je,i piski mi se,i bojim se. Sreca pa si uzeo laksi motor. Cmoook Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 6, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, moracu da kupim mali asovcic i stalno da ga nosim za sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sekirce ili kao oni iz spota za Icon,malu motornu testeru i rokaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 6, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa da secem nogu kad mi padne motor na istu?! Neka fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sta,posle je zavezes Duct trakom i rokas dalje valjda nosis Duct traku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, moracu da kupim mali asovcic i stalno da ga nosim za sobom pa da secem nogu kad mi padne motor na istu?! Neka fala Jes vala, ovako mozes sa asovcicem da iskopas evakuacioni tunel. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Rolle evo ti i ovako još jedan + za ovo gore. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, moracu da kupim mali asovcic i stalno da ga nosim za sobom pa da secem nogu kad mi padne motor na istu?! Neka fala Jes vala, ovako mozes sa asovcicem da iskopas evakuacioni tunel. Realno, u mom slucaju, da sam imao asovcic, trebalo mi je mozda 15 min da oslobodim nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Bili su davno ova dva klipeta, pa da se ne baci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...