Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Pero, jesi'l pusio zelene travke kad si pisao ovo :D

Prvo K60 ne moze da se meri na terenu sa tkc80 ni u cemu, sto znaci da zaostaje u svacemu. Ne kudi konja koga nisi jahao ;) Meni je prednja t63 trajala 10.000 km i mogla je jos (ostalo 3-4 mm krampona)

Jesi li ti jahao oba konja ? :zvizduk:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

...Jedini vodi racuna da ne dobijes felericnu gumu kao ja posto za garanciju mozes da se ubrises...

Pero, ovo što pišeš zaista nije u redu. Nisi hteo ni fotografiju gume da pošalješ, na mestima gde je oštećena, kao što sam ti na PP i napisao, a tražio si novu gumu.

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

...Jedini vodi racuna da ne dobijes felericnu gumu kao ja posto za garanciju mozes da se ubrises...

Pero, ovo što pišeš zaista nije u redu. Nisi hteo ni fotografiju gume da pošalješ, na mestima gde je oštećena, kao što sam ti na PP i napisao, a tražio si novu gumu.

Bane, ja sam lepo pitao kakva je situacija oko garancije i da li to u opste postoji. Gde si se odmah ogradio kako garancija ne vazi ako je guma vozena po off-u(a navodno je 50/50). Sto znaci, provozas gumu sumom ili makadamom i ne vaze garancije. Slike si samo jednom pomenuo, a uglavno se bazirao na to kako ne vazi garancija ako je vozena na off-u, i ocekujes da ih posaljem... nisam ih poslao zato sto nisam imao vremena da skinem i slikam a vec si mi objasnio da se ne nadam nicemu.

Novu gumu nisam trazio, samo sam pitao kakvo je stanje oko garancije, jer nikada nisam imao problema sa tim stvarima i ne znam kakva je procedura. To sto je guma bila skoro nova(2-3 hiljade presla mozda) to je drugi padez...

• Enduraš, 6375 postova
  • Motocikl: CRF300L

Prvo K60 ne moze da se meri na terenu sa tkc80 ni u cemu, sto znaci da zaostaje u svacemu. Ne kudi konja koga nisi jahao ;) Meni je prednja t63 trajala 10.000 km i mogla je jos (ostalo 3-4 mm krampona)

Ok ubedili ste me, k60 je bolja od guma sa cepovima. Svi mi sto stavljamo cepove koji traju 5-6000 km smo blesavi i radimo to iz obesti :takoje:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

nije mi toliko bitno da prelaze mnogo,,, ako godisnje pravim do 2000km,,,ako budem gledao da predju preko 15000km,,onda ce one biti dobro matore dok se potrose! Odgovarale bi mi dobre polovne Continental-ke TKC 80 (procitao sam da mogu i za igranku a i za ono)

Nema sanse da dohvatis ni 10.000 s E09.

...iako kako si opisao situaciju, mozda bi ti bilo bolje da uzmes gumu bez krampona Mitas E08 ili Heidenau K60.

U blato ionako neces ici, neces se voziti ni po kisi, na cesti su udobnije, manje bruje, a za tvrde makadamske puteve ti neki krampon i ne treba.

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Alera je ziv :zdravo:

Ove heidenau nisam probao ali tkc sam prije par godina kupio 2 sata jer su mi ljudi dugovali uslugu pa mi napravili zestok popust. Jedva sam docekao da se potrose i da kupim normalne gume :moto3: . Hocu reci da se meni ne dojmaju ni najmanje :zdravo:

• Podržavam 1

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Ako ne ide po blatu, moze da razmisli o ContiEscape gumama, ja ih vozio celu ovu sezonu na STaroj i veoma sam zadovoljan kako drze po makadamu, suvoj zemlji i suvom/mokrom asfaltu (motor 240 + ja 120 kg+ koferi/stvari). Po blatu sa teskim motorom imas utisak kao da pokusavas da hodas po vodi, ali....posle 8000 km ove sezone (90% asfalt - 10% off roada) mislim da ce izdrzati jos toliko....+ cena je bila 130 eura za obe (prednju i zadnju).

Mislim da necu menjati ovu kombinaciju, za sada.

Ok ubedili ste me, k60 je bolja od guma sa cepovima. Svi mi sto stavljamo cepove koji traju 5-6000 km smo blesavi i radimo to iz obesti :takoje:

Ja nisam rekao koja je bolja samo znam da ti nisi nikad imao K60Scout :nanana: . Ja sam imao i TKC80 i K60Scout i T63 i ... tako da znam šta svakoj od navedenih fali :takoje: i to mi je dovoljno.

Ovde se radi o poređenju dve dual-sport gume TKC80 i K60Scout. TKC80 nije guma sa čepovima, kramponima, samo liči, a nije. Jako su veliki blokovi, a mali razmak između njih.

• Podržavam 1

Ne mogu ni da je imam kad je fabrika odlucila da ne pravi k60 u dimenzijama za hard enduro motor :P Ove druge se prave, pa sam njih imao.

Imam K60 za tvoj motor :zdravo:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

lepa voznjica pred zimsku idilu....a dominator je bas imao problema sa blatom...vidjao sam dominatore sa visokim blatobranom...

izgleda lepo a i blato se ne glavi ;)

aco sta ti pokazuje onaj gedzet sa desne strane?

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

prvi snijeg je vec uveliko napadao,,cudno da niko nije obavio makar sliku ispred garaze sa off masinom :zbunjen:

ili je kriza na sva vrata udarila,,prosle godine slika na sve glasine ko ce prvi

• Drug član, 2736 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

prvi snijeg je vec uveliko napadao,,cudno da niko nije obavio makar sliku ispred garaze sa off masinom :zbunjen:

ili je kriza na sva vrata udarila,,prosle godine slika na sve glasine ko ce prvi

Do malo pre se samo lopatalo. <_<

• Podržavam 1

• Enduraš, 6375 postova
  • Motocikl: CRF300L

Njinja 66, imas li na gumama srafove ili su obicne kros gume ? Razmisljam da li da se mlatim sa srafljenjem ili po dubljem snegu moze da se vozi i sa obicnim kros gumama ? Eventualno da samo naostrim krampone ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja