stevo 58 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti piči.. i nikako nemoj da slušaš Marka.. Inače prolazis ovako: Nego sta Kad je leto ja svako jutro ovako vezbam i i i sad mogu ponekad i stignem autobus kad trcima za njim :D . Vezbanje je cudo. E sad bilo je tu malo i preprvaki. Izbacen je poluatomatski dekompresor i stavljeno je na manuelni skroz. Mereno je paljenje i . Znaci nesto je tu zabagovalo dal CDI, dal bobina, dal stator. Inace SEM je paljenje i zato mi smrdi na stator (isto kao Kepo sto je imao na KTMu). Bobina i CDI su kako se ono kaze ujedno Eto i pitanja kako da utvrdim u cemu je problem? stavi to na prikolicu i oteraj u Sremsku Mitrovicu kod mog drugara da nemsti kako treba....sve sto je do paljenja i elktronike moze i da napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan MARKO jel ovo tvoj HUSABERG. Ja se nadam da jeste . Salim se jeste @Popsy Nego sta samo kurbla, kurbla i brada. I cigara i malo na znoj covek da se oseca. To jes onako ne bas na znoj nego znoj pa pomesano malo sa ljutom rakijom. E tek si tad muskarac @Posy i @Gavrolini Samo malo "stanem na noge" i teram ga negde da se paljenje sredi. Trenutno je situacija prihvatljiva upali relativno lako, a i idem se vozim jednom nedeljno. Ali do proleca mora biti sredjen. Kad bude neka genga legla cimam vas momci posto sam brojeve skoro svih telefona izgubio (mislim na Aljin, Gavro od ovog tvog prijatelja nisam ni imao ). Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aj da ne bude da ode thread u garazu skroz . Evo je deo voznjice od pre jedno 10ak dana. Plan je bio da se ode u ovu sumicu dok nema siblja i da se izore kruzna enduro stazica. Ima i kanala, na snimku vidite ima i trupaca, a ima i dubokih kolotraga. Pored sumice vec godinama stoje balvani koji su naslagani na piramide i vec su pod uticajem vremena poceli da se slezu. Takodje zahvaljujuci savesnim ljudima ( ) ima i kamionskih guma Nazalost taj dan smo imali peh (jedna cvajtara nam je zakucala), tako da smo imali bukvalno 10 min da idemo kroz sumu do mraka. Imao je jos jedan problem sto je sto niko nije poneo ni motronu testeru ni sekiru da se mladice na obodu sume malo raskrce (onaj deo kad kazem da nema izlaz). Brzina je kao sto vidite stroga penzija , moji kramponi nazad aj i imaju 2mm, ali zemunboyovi bukvalno ni 1, tako da ni lisce ne mogu da probiju a kamoli zemlju da uhvate. U svakom slucaju na prolece nadam se jednoj stazici za vezbanje na manje od 10km od bloka 45, sto ce uz terene koje drugi momci prave (BDS na primer) povecati broj mesta za druzenje i ako ne bas voznju onda ono za vezbanje kad covek ima ono max dva sata slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 14, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lapa staza, svratiću sa novom spravom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Marko ubaci jos koji video ako imas ali da ga cepate . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lapa staza, svratiću sa novom spravom!!! Nadamo se, a nadamo se i da cemo nesto napraviti pa da nas ne bude sramota. Kad god dosao dobrodosao Marko ubaci jos koji video ako imas ali da ga cepate . E drugar ovako ja nemam kamericu, ovo je od drugara (nazalost na pocetku drugog snimka ga mozes videti kako odlazi gurajuci motor ). Pa sve u svemu imam snimke samo voznje od tog dana. Ovo je dok nas je drzao entuzijazam. Usput i da snimis kako se MX cvajtara NE tera Ovde kao sto rekoh na pocetku klipa odlazi drugar sa zakucanom CRkom. Pokusali smo da ga slepujemo, ali je husaberg vec poceo da negoduje zbog toga. Jos plus smo izgubili i nekoliko sati sredjujuci kocnice i sta ti ja znam. Znaci samo se trudimo da stignemo do sumice pre mraka. U principu i na jednom i na drugom snimku lak teren. Ovaj drugi mozes gledas kao intermeco pre nego kao neko cepanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan kratak snimak od nas prošla zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan i jedan od kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 15, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije ovo i na prvom snimku Pinterov KLX450? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 15, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sta mu radi kolega, svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Kuda sete ovo vozili, sta bi sa CR MARKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i jedan od kolegahttp://www.youtube.com/watch?v=jaXkcuS6_4M&feature=related :takoje: Kuda sete ovo vozili, sta bi sa CR MARKO umrela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Decembar 15, 2011 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Bagi: Ovaj drugi snimak je lud!! Da mi je neko pricao da je moguce takvim putevima voziti toliko brzo ne bih verovao Znas li mozda gde je snimljeno? Ono parce makadama sa izletnicima mi lici na deo ispod Ledinackog jezera (bivseg), kada se od cesme produzi pravo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan i jedan od kolega Svaka mu cast,ludo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od opreme imam dobru kacigu MOTORRADHELM nemacka i rukavice sam skoro kupio sa protektorima i imam dobru volju. Sto se opreme tice kupicu jos sta mi treba. I ja sam od samog pocetka bio za 125 to je dosta za mene ali obavezno endura koji moze da se registruje da me nebi ganjala murija. Koliko se krecu cene guma za cros koje je ulje naj bolje za mesavinu kod 2 t motora. pazi ako imas nekog u nemackoj nek tamo gde budes kupovo motor vidi da ti nadje polovnih , tammo su djaba a ovde oko 30evra dve . tim gumama zastiti motor u transpotu onako oblozis okolo malo ispod prednjeg tocka malo ispod zadnjeg . ulje je stvar licnog izbora mora full sintetika za nove motore ostalo je stvar izbora svako koristi sta mu odgovara ja furam motorex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se dopalo elem Klx je nov iz radnje isteran tj gari 1 vlasnik a kontam na šta misliš... Da to je spust na Popovicu pa na polovini levo za Ledinačku česmu pa vatra pa levo pa pored česme pa levo gore i stižeš o5 na partizanski put . Sad ćemo uzimati najverovatnije još 2 go pro preko zime pa će biti materijala . Mi smo tu pa ko želi da se vozi nek se javi a isto tako bi voleli i da nas neko pozove na nove terene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan KTM+A otac mi je radio u nemackoj pa ide opet tamo ima dosta prijatelje pa me mi naci motor. Nasao sam jednog DT 20 ks sta mislisza njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 15, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto lepo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 15, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan A evo i pocetak kraja CR-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 15, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vi to peglate, svaka cast!! Ipak kad rikne, swhwabe su to lepo rekle: Ein zylinder, ein problem. Jedno pre podne u garazi i ponovo pun gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan nije motorcikl za svakog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vi to peglate, svaka cast!! Ipak kad rikne, swhwabe su to lepo rekle: Ein zylinder, ein problem. Jedno pre podne u garazi i ponovo pun gas Upravo , samo ne moze stalno pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto lepo!!! E bas mi fali taj deo koji ne daju uz motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 16, 2011 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...