srbac 2511 Napisano Avgust 8, 2011 Andragog, 5078 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Slike su prave a teren je samoubistvo~!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Dobra zabava na Majevici Na Zlatiboru je bila ekipa sa kvadovima, desetak komada i cini mi se da su bas iz tvog kraja.Vecina je imala putne gume.Mi smo poneli tri motora pa smo rkali po onim celavim brdima, nije lose samo kamen ubi, kad klinac dodje postavice koju sliku To je sve bila moja ekipa, i ja sam bio s njima do Crne Gore pa sam ja okrenuo za Sloveniju i Austriju a oni na Zlatibor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobra zabava na Majevici Na Zlatiboru je bila ekipa sa kvadovima, desetak komada i cini mi se da su bas iz tvog kraja.Vecina je imala putne gume.Mi smo poneli tri motora pa smo rkali po onim celavim brdima, nije lose samo kamen ubi, kad klinac dodje postavice koju sliku Koje gume za kamen koristite? (Ne volim kamen ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mi se opet malo vozikali po vrletima nase Majevice ufff lijepo, lijepo ...najavljujemo se, ako ne prije (ovu sezonu od mene vise nista) onda iducu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Mi se opet malo vozikali po vrletima nase Majevice ufff lijepo, lijepo ...najavljujemo se, ako ne prije (ovu sezonu od mene vise nista) onda iducu sezonu... Uvjek ste dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra zabava na Majevici Na Zlatiboru je bila ekipa sa kvadovima, desetak komada i cini mi se da su bas iz tvog kraja.Vecina je imala putne gume.Mi smo poneli tri motora pa smo rkali po onim celavim brdima, nije lose samo kamen ubi, kad klinac dodje postavice koju sliku Koje gume za kamen koristite? (Ne volim kamen ) Ne znam bas oznaku ali gume su standardne za blato, jer na Fruskoj Gori je to najbolji izbor.Po kamenu drze dobro ali mislim da ne bi dugo trajale.Teren je nezgodna kombinacija,trava visine 30tak cm i kamenje ko cigle tako da mora puna paznja jer bi zvekanje bilo zajebano.Ali kad se popnes na Tornik ili Cigotu osecaj je odlican,vidik je neverovatan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo koja slika sa Zlatiibora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan odlicno! ja nijesam odavno, a mogao bih malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan evo koja slika sa Zlatiibora I vama je bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto slika sa danasnje voznje , nisu nesto ali mogu posluziti :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4496 Napisano Avgust 14, 2011 Advanced Member, 1988 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako losi tereni! Koja planina je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan bjelasica i sinjajevina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Avgust 14, 2011 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti bruka, a bogami i tereni...samo malo ih smanji ne mugu da stanu na monitor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan e ne znam da ih smanjim samo pritisni "save" u doljnjem desnom uglu na slici i smanjice je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicica sa danasnje solo voznje po Radjevini ( Krupanj-Jagodnja-Gracanica-Soko grad-Ljubovija, Drina). By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 By ninjasg at 2011-08-14 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 15, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko slicica iz radjevine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi pacijenti. http://www.youtube.com/watch?v=7M1piWiuYcE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Avgust 20, 2011 Andragog, 5078 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 2 T Pesma 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Moto kros staza Metikši. Ne znam koliko će vam slike dočarati skokove jer je trava oko utabanog pravca previsoka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 27, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si me zvao da skacemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si me zvao da skacemo zajedno Oćem drugi put ako smeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 27, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu rezervne gacone u slucaju da se uplasim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan a ovo smo mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel na prvoj slici penjanje sa Strazilova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...