Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 25, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor spava, pa reko malo da se vozim na klavijaturi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio ovo radio po ceo dan i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo..pozdravio te ovaj Baja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Decembar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Keza je poceo pripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovaj baja pravi od kepe snaska belica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Decembar 30, 2010 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan niko se ne vozi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Decembar 30, 2010 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kepo..pozdravio te ovaj Baja Qvaj sigurno ima jeksere, sto bi reko moj deda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lik !!! imate jos klipova po tubetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jedan novogodisnji pozdrav iz Glinare za sve BJB enduro fanove sa zeljom da se puno osnezite i iskaljate ove godine !! Yanmar Hitman moja malenkost Cela ekipa: moj bata Mika, Maxxa, Hitman, Yanmar i Michelangelo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Januar 3, 2011 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pravu ekipu, nego jel bilo padova,kako drze gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 3, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Niste vi bas "pod libelu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pravu ekipu, nego jel bilo padova,kako drze gume? Drze gume kad nema leda, a bilo ga je. Uglavnom, vratismo se kuci zivi, zdravi i citavi. Inace, Hitman gazi sedamnaestu hiljadu sa Anake i sve sto mogu da izjavim je: Niste vi bas "pod libelu" Libela ?! Cemu sluzi, a uz to i ne radi !? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moglo da se nazove otvaranje sezone 2011,malo voznje,malo padanja,malo guranja a puno zelje za voznjom i pozitivne energije.Drugari od srca Vam zelim puno srece,zdravlja i sve najlepse u novoj 2011-oj,i naravno puno voznjica i bezbednih kilometara.Evo neka slikica i od mene: Uploaded with ImageShack.us moja malenkost Uploaded with ImageShack.us Busman Uploaded with ImageShack.us Busman i Hitman uzaludno cekaju tenerase Uploaded with ImageShack.us ceta mala ali odabrana Uploaded with ImageShack.us malo glancanja da ne zardja Pozdrav do sledece voznje,Marjan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Januar 3, 2011 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge nego da posetimo tu vasu GLINARU, pozdrav za veselu ekipu iz Cacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 3, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Inace, Hitman gazi sedamnaestu hiljadu sa Anake i sve sto mogu da izjavim je: Dva`es sedmu Rade .. Mada obzirom da je krenula da se bushi sama od sebe definitivno je vreme za nove opanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da moze toliko da izdrzi. Anakee ili Anakee2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da moze toliko da izdrzi. Anakee ili Anakee2? laki zao mi je, al ti ces morati da prepolovis tu kilometrazu ako si mislio na bemveja da ih stavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Januar 3, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Inace, Hitman gazi sedamnaestu hiljadu sa Anake i sve sto mogu da izjavim je: Dva`es sedmu Rade .. Mada obzirom da je krenula da se bushi sama od sebe definitivno je vreme za nove opanke Gledajuci sliku ti mozes komotno za dva broja uzu kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 3, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci sliku ti mozes komotno za dva broja uzu kupiti Pa vidi, ova je fabricka, 140 .. Ionako sam planirao da "turim" t-63 koji se ne pravi u vecoj dimenziji od 130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 3, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da moze toliko da izdrzi. Anakee ili Anakee2? Anakee 1 .. Inache Kepo je u pravu, ta guma na razlicitim motorima razlicito traje .. A i sve je do kilaze, konjaze, stila voznje itd .. Ja sam joj j*** m*** bash, dosta off-a po kamenju, sigurno 5 soma auto-puta sa dvoje + stvari itd .. Ali valjda su se poklopile kockice slabe snage agregata + moje tezine, tako da sam i sam iznenadjem kilometrazom .. Pri tom guma nije izgubila svojstva, i dalje drzi boze sacuvaj .. Mikki npr. ovako izgleda zadnja posle 8.000 na F800 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Januar 3, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Turaj , iglicma nije mjesto onde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge nego da posetimo tu vasu GLINARU, pozdrav za veselu ekipu iz Cacka Ti imas idealan motor za Glindzu. Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 10, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, prodajem mog DR-a, mislim da ga svi vec poznajete . '90god, nov lanac i lancanici (DID VM il VX neki jeste...u svakom slucaju udarac u dzep), kross gume (zadnja vozena jednu sezonu samo off), disk prednji kupljen prosle godine...necu da ga spremam jos za sledecu sezonu, ima da se ulozi jos koji euro ali je motor u globalu zdrav, mene svuda izneo...ako neko hoce dobar motor sa malo ulaganja za sumu... eto ga. Registrovan do maja. 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 13, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sad, zli urednik je zakljucao temu, ali imamo mi ovde i enduro offtopic, tako da je ovde temu tesko omasiti , to nema veze sto je urednik obrisao i par vanredno dobrih postova, no verujem da je mnogo lakse obrisati nego premestiti na drugo mesto... Ali show must go on! Vikend najavljuju 14 stepeni! El ide neko u voznju? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...