jager 3446 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan i... sledeci put cu da pozajmim neki R da vidim kakvog cu njega vratiti ;D "Javlja mi se" da bi ga ostavio u nekom blatištu ;D Inače, lepe su fotke koje si postavio. @Koma Au, brate, vala ga bildujete opasno, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 14, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan i... sledeci put cu da pozajmim neki R da vidim kakvog cu njega vratiti ;D "Javlja mi se" da bi ga ostavio u nekom blatištu ;D Inače, lepe su fotke koje si postavio. @Koma Au, brate, vala ga bildujete opasno, nema šta To vi te krave morate da ostavljate na vikendima po shumama, R-a bar mozes izneti ;D . Evo jedna malo starija iz takvih sitvuacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ја икселчину не остављам! У праву је Фарбач... Мора да се привикамо полако... Зато сваке године у иловачу кад је најглибавија! ;D Ове су са прошлогодишњег блатњописа! А ово је један Ендуро чочек из позне јесени 2007. Свака будала има своје весеље! ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 15, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ја икселчину не остављам! У праву је Фарбач... Мора да се привикамо полако... Зато сваке године у иловачу кад је најглибавија! ;D ... Свака будала има своје весеље! ;D Браво SpaVe, то је ендуро дух... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš... nekako sam navikao na tebe i XLaču ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam postavio temu al i ovde da pitam posto vidim dosta kolega vozi 125ice ...gdje naci karike 56mm debljine 1.2 mm.Blato ceka ...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nista od Golije?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam postavio temu al i ovde da pitam posto vidim dosta kolega vozi 125ice ...gdje naci karike 56mm debljine 1.2 mm.Blato ceka ...poz Mislim da je to tesko naci. Uzmi od 1,5 i klip kod strugara da prosiri kanale za karike. Meni strugar to odradio za pola sata i 100 dinara. Skuter ide jos uvek na to i veoma se lepo vrti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 16, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ovaj plavi ostao, onaj drugi mora da ode. Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar i prvi i drugi to jeste odlicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ovaj plavi ostao, onaj drugi mora da ode. Ima li zainteresovanih? covjek prodaje :o :o KEZA ovaj kao da je napravljen za tebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj sto se prodaje, kolko para i koje godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Octobar 17, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nista od Golije?! Ja sam i dalje tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ovaj plavi ostao, onaj drugi mora da ode. Ima li zainteresovanih? marko sta je ovo plavo? neka 450ica a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 17, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan WR450F. 2004 mada smo ga kupili kao 2005. Nije moj, samo se lozim. kaiks je 125ccm/1998 god/1300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan WR450F. 2004 mada smo ga kupili kao 2005. Nije moj, samo se lozim. kaiks je 125ccm/1998 god/1300e Kako sad 2004. 4 ili 5 brzina ? Bas smo ispali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 17, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo još jednom da potvrdim NE KUPUJTE T 63 dva puta sam otresao u šumi iz gluposti,jedva sam se penajo na bregove tj sedeo sam na štopu da bi se popeo na ne tako strmo,klizi na sve hebene strane napatio sam se a još sam i pokidao crevo od prednje @ farbcach dobra ti plavuša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa nije bash za blato, ali nije da ne mogu da izvuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 17, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa nije bash za blato, ali nije da ne mogu da izvuku Pa gde treba da vuku ako ne gde je blato... Gde nema blata, izvuce i "celava" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Posto nije nista bilo od Golije resih u nedelju da skoknem malo do Rudnika i na kraju sta se zove posvecenost sportu Magla je inace bila toliko gusta da se videlo mozda 4-5m ispred sebe a oni su najopustenije igrali regularnu utakmicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa nije bash za blato, ali nije da ne mogu da izvuku Pa gde treba da vuku ako ne gde je blato... Gde nema blata, izvuce i "celava" aj za one koji ne razumeju: Nisu bash za blato, ali mogu da vuku po istom.Nije strasno kao sto je Bagi opisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan T63 у глибавом блату... Па онда гурај, ркај, зноји се, псуј, не заобилази Мишлену ни оца ни матер! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan T63 у глибавом блату... Па онда гурај, ркај, зноји се, псуј, не заобилази Мишлену ни оца ни матер! ;D Za ovakve uvjete su puno bolje Pirelli MT21 od tih dual-purpose guma. A T63 za blato moraš izduvati na max. 1,5 bara. ;D Onda jedva, sa 2.0 bara nikako. ;D U ilovači nikako! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim na 1 bar. Huji kada je suva zemlja, ali po blatu odlicno drzi. Pogotovo me iznenadila razlika u drzanju prednje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...