zozon 6 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike Braco, hvala sto si ih podelio s nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 21, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan BRACO LEGENDO!!! Svaka ti cast sto si postavio slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Avgust 21, 2010 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, puno hvala. Kako je prosao ovaj mali sa KTMom, verovatno Saša? Gledao sam ga kod aerodruma vozi ko lud!!! Snimio sam stazu u Čačku, staviću je na You tube. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan slike sve govore, Svaka cast. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bila u nedelju kraca voznja po nasoj amaterskoj stazi ( sto neko rece - opet ista livada ) Staza polako pocela da zivi i da lomi kljucne koske http://www.youtube.com/watch?v=CW30XSr27is 1.02 minut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na odmor Kle-om za 7 dana 1550 km Beograd - Trebinje,Tivat,H Novi,Dubrovnik,Split Dupe odpalo ali vredelo je,,,,,Jedan manji kvar pukla sajla gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se crveno-crna kombinacija na KLE-u. Jako lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 26, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep kle Jubilarna 100ta stranica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem i pratim, pa bas na jubilej. Pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem samo i da pratim, pa bas na jubilej. Uzgred, da bi se upisao i pratio, dovoljno je da pritisneš dugme OBAVESTI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem samo i da pratim, pa bas na jubilej. Uzgred, da bi se upisao i pratio, dovoljno je da pritisneš dugme OBAVESTI. E jbg, ja bas nesto hteo ovako da se upisem i podravim sve ljubitelje enduro motora! Mada nisam ni znao da postoji neko pravilno upisivanje na ovu temu. Eto moj greska, za vesala sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 29, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem samo i da pratim, pa bas na jubilej. Uzgred, da bi se upisao i pratio, dovoljno je da pritisneš dugme OBAVESTI. Da, ali onda te obavestava na mail, a ne kao neprocitane poruke, kako vecina prati forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Septembar 9, 2010 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sada u subotu 11. septembra je motokros trka u Čačku, trening poćinje u 9h a trka u 12h. Koji sam ja baksuz baš ovog vikenda putujem za Novi Sad i propuštam ono što čekam godinu dana Staza Jeljen se nalazi na 15 tak km od Čačka . Snimio sam stazu u vožnji ali ne mogu da turim klip na Youtube jer me zavitlava telenor internet. Kad budem došao do ADSLa turam ga. Pozdrav za enduraše!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se tachno nalazi ta staza? Od Chachka 15 km na koju stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Septembar 9, 2010 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od kružnog toka u Ljubuću pravo pa kroz selo Gornja Gorevnica, samo pravo i naidješ na stazu sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan husqvarna mnogo dobro izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeću subotu je dogovorena još jedna "Kepijada" Staze za lake motore, "teškaše" ... ma svega! A priroda je predivna! Prošli put smo se sjajno proveli, dodjite da nas bude više.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se upisem na jubilarnoj 100-toj strani.....imao sam i ja svoje enduro poduhvate ali zbog sporog neta ne mogu tako lako da nakacim slike.... Jager-u, sta je to kepijada,nikad nisam cuo za to...? ovih dana treba da uzmem XT 600 pa bi mogao da vas pratim na voznjama ;D pozdrav za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu... a ja mislio da svi sa foruma znaju za Kepijadu i da je broj ljudi koji se tamo skuplja otprilike konačan. Posebno mi je drago da sam se prevario Evo teksta koji sam gavroliniju poslao na PP, da ne kucam sve opet druze jel moze malo vise informacija gde se odrzava ta "kepijada" ,malo detalja oko svega Au! Čudi me da nisi upoznat sa dešavanjima Mada, koliko tema bude dnevno na ovom forumu to nije normalno. Nemoguće je pročitati baš sve što se pojavi... Elem, ovo će biti ove godine treća "kepijada" po redu. "Kepijada" nosi ime po našem članu Kepi koji sve i organizuje. Dešavanje je u okolini Kosjerića, po okolnim planinama. Sve je zamišljeno u cilju dobre zabave i sjajnog provoda, kako u vožnji, tako i kasnije, prvenstveno uveče U zavisnosti od broja učesnika i trenutnog raspoloženja, delimo se u 2 do 3 grupe. Prva je uvek "hard" grupa, koju voze lakši motori i ti tereni su baš zahtevni. Ja uvek vozim u drugoj grupi, koja podrazumeva nešto malo lakše puteve za vožnju, ipak ja vozim Afriku . U trećoj grupi (ako je bude) su u glavnom vozači koji su došli u paru sa suprugama i devojkama, pa oni voze asfaltne ture i dobar makadam i vode žene u razgledanje okoliša. Što se tiče same organizacije, Kepi i ostalim "lokalcima" skidam kapu. Evo na drugoj kepijadi, na vrh planine (1000mnv) su doneli šank, točilicu za pivo, stolove, stolice, tendu, struju, ozvučenje.... Ceo dan smo jurcali po okolnim planinama, a uveče uz vatru klopa & piće i dobro društvo. Znači, odlično! Stigli smo u petak i ostali do nedelje pre podne. Računaj da su nas DOBRO nahranili od večere u petak do doručka u nedelju i sve je koštalo 500 din po glavi!!!! Jagnje na ražnju, prase na ražnju, domaći kajmak, ćevapi, pljeskavice, lepinje.... Spavanje može u šatoru, bilo nas je dosta koji smo kampovali, mada kome se ne kampuje, ima smeštaj u okolnim domaćinstvima za smešnih 500 dinara. Tema o ovim okupljanjima je ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53630.0 Medjutim ima već preko 70 strana Predlažem da negde od 60-te strane pogledaš slike sa prethodne Kepijade Na treću Kepijadu krećemo u sledeću subotu iz Beograda. Prvo idemo na DDK akciju, a potom pravac Kosjerić Nadam se da se vidimo! Sve najbolje, Jager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan PiaR JaGeR ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan PiaR JaGeR ;D Dobar je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan UFFFF kako dobro izgleda kepijada ;D ;D ;D Ne majke mi bas mi se svidza ali ne znam dal cemi motor biti spreman dotle.....ako ne ove idem sto posto sledece godine..... i koliko dana to traje?? kako bi ja tu uzivao a a a a a a a zao mi je ako ne odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan PiaR JaGeR ;D Dobar je ;D Trudim se i koliko dana to traje?? Traje koliko se dogovorimo. U glavnom vikend (subota-nedelja), a može i petak-ponedeljak, kome kako odgovara. Niko nije obavezan da dodje na vreme, niti da ostane dok ostaju ostali. Sve opušteno i po slobodnoj volji, ništa presing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si se primio? Oces sledece godine da bude 200 ludaka? ;D Ovo postaje sinonim za dobro zezanje..a da nije skup..i da nema smaraca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ovako da nas bilo na MX stazi u Vrscu,moje druzenje sa TT600 Veljom i ekipom... p.s steta sto je ts-u otisla guma(kad sam maler) a taman sam se malo opustio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...