cross 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja da budem sedmi.Uvek sam za akciju.Kucni poruku ako ima nesto.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vozalo se juce malo...snimci su sa mobilnog pa su malo losiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi li ti ovo gurao motor ;D pa moja kobila od Dominatora ide bolje od tog CR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi li ti ovo gurao motor ;D pa moja kobila od Dominatora ide bolje od tog CR-a doteraj tu kobilu pa da probamo sta ide bolje...ja cu gurati CR a ti jasi kobilu...pa ko izgubi daje kljuceve u ruke pobedniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi li ti ovo gurao motor ;D pa moja kobila od Dominatora ide bolje od tog CR-a doteraj tu kobilu pa da probamo sta ide bolje...ja cu gurati CR a ti jasi kobilu...pa ko izgubi daje kljuceve u ruke pobedniku. samo komentiram tvoj video,CR mora ici 10 puta bolje od Dominatora a na snimci ko da je 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi li ti ovo gurao motor ;D pa moja kobila od Dominatora ide bolje od tog CR-a doteraj tu kobilu pa da probamo sta ide bolje...ja cu gurati CR a ti jasi kobilu...pa ko izgubi daje kljuceve u ruke pobedniku. samo komentiram tvoj video,CR mora ici 10 puta bolje od Dominatora a na snimci ko da je 50cc snimak nije merodavan jer je snimano mobilnim telefonom i ovako je losa,da sam isao brze ne bi se videlo bas nista...a veruj mi da cr ide 20x bolje od dominatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi li ti ovo gurao motor ;D pa moja kobila od Dominatora ide bolje od tog CR-a doteraj tu kobilu pa da probamo sta ide bolje...ja cu gurati CR a ti jasi kobilu...pa ko izgubi daje kljuceve u ruke pobedniku. samo komentiram tvoj video,CR mora ici 10 puta bolje od Dominatora a na snimci ko da je 50cc snimak nije merodavan jer je snimano mobilnim telefonom i ovako je losa,da sam isao brze ne bi se videlo bas nista...a veruj mi da cr ide 20x bolje od dominatora E sad vec poredis babe i zabe Iz nekog razloga kamera dosta ubije osecaj brzine tj, na snimku izgleda kao da ides dosta sporije, bar je to slucaj sa ovom mojom kamericom. Predpostavljam da je to zbog toga sto je montiram visoko, na kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini jesi li ti ovo gurao motor ;D pa moja kobila od Dominatora ide bolje od tog CR-a doteraj tu kobilu pa da probamo sta ide bolje...ja cu gurati CR a ti jasi kobilu...pa ko izgubi daje kljuceve u ruke pobedniku. samo komentiram tvoj video,CR mora ici 10 puta bolje od Dominatora a na snimci ko da je 50cc snimak nije merodavan jer je snimano mobilnim telefonom i ovako je losa,da sam isao brze ne bi se videlo bas nista...a veruj mi da cr ide 20x bolje od dominatora E sad vec poredis babe i zabe Iz nekog razloga kamera dosta ubije osecaj brzine tj, na snimku izgleda kao da ides dosta sporije, bar je to slucaj sa ovom mojom kamericom. Predpostavljam da je to zbog toga sto je montiram visoko, na kacigu. pokusao sam ja to da objasnim ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gavro prijatelju tebi i netreba prednji tocak.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Napravljena i danas lepa ruta od nekih 120km...od toga minimum 100km kroz sume i njive...nekih posebnih slika nema jer je veci deo vremena bila borba za opstanak na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo blato ,blago vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sta rece gavro borba za opstanak na motoru ??? ??? nikola posle voznje svratio do mene da proveri kako moja noga ja ga pitam kakva je voznja bila on rece klasika opustencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Avgust 2, 2010 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To majstori ,viva blato !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sta rece gavro borba za opstanak na motoru ??? ??? nikola posle voznje svratio do mene da proveri kako moja noga ja ga pitam kakva je voznja bila on rece klasika opustencija pa Nikola je profi i ono sto je za njega opusteno meni je borba za opstanak...sta da radim kad ne umem brzo da vozim,jbg retardiran sam pa sta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si lud onda najbolje vuce.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Avgust 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Malo Romanije... ..ostatak slika u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52219.100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde slika sa jednog offroada. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58472.msg891511#msg891511 PS. Prikljuchite se vozhnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 3, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ugac ne brukaj se, svo ono moze da se prodje bilo kojim putnickim autom, moras da smislis nesto atraktivnije (teze) da bi animirao ucesnike ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac ne brukaj se, svo ono moze da se prodje bilo kojim putnickim autom, moras da smislis nesto atraktivnije (teze) da bi animirao ucesnike ove teme ja hteo da kazem isto ali precutao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam choek avanturista, ne sportista. PS. Proshla 2 putnichka auta - jedna lada i jedan yugic. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac ne brukaj se, svo ono moze da se prodje bilo kojim putnickim autom, moras da smislis nesto atraktivnije (teze) da bi animirao ucesnike ove teme ja hteo da kazem isto ali precutao Sto ljudi, pa i ovo je odlican off road, treca, cetvrta, pa u drift po krivinama Ono prva, druga, blato, kamenje, ... sve mi je manje interesantno Treba probati i off road na 90, 110 km/h - ja probao pre neki dan i odusevio se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac ne brukaj se, svo ono moze da se prodje bilo kojim putnickim autom, moras da smislis nesto atraktivnije (teze) da bi animirao ucesnike ove teme ja hteo da kazem isto ali precutao Sto ljudi, pa i ovo je odlican off road, treca, cetvrta, pa u drift po krivinama Ono prva, druga, blato, kamenje, ... sve mi je manje interesantno Treba probati i off road na 90, 110 km/h - ja probao pre neki dan i odusevio se nemam ti ja guma za to planinarenje...to jede gume za jednu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...