Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 251 postova

Lepe slike,bas uzivate  :)

Koji je ovo motor,sto se popravlja ,i sa predposlednje slike?

Taj  motor  je  moze  se  reci  rucni  rad, ram  je  od  neke  stare  Aprilije,  agregat  od  CTXa, ostalo  sa ko  zna  cega  ali  majstor  Torbica  se  sa  njime  fino  vozika  po  sumama  i  gorama. ;DNa  slici  krpi  lanac  jer  ga  zver    redovno  kida! ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Kakvi cekanje  :o :o :o  na Romaniji se na gasi ni na -7  ;D

Danas..

post-2592-12879063869284_thumb.jpg

post-2592-12879063869819_thumb.jpg

• Drug član, 1702 postova

Lepe slike,bas uzivate  :)

Koji je ovo motor,sto se popravlja ,i sa predposlednje slike?

Taj   motor  je  moze  se   reci  rucni  rad, ram  je  od  neke  stare   Aprilije,  agregat  od  CTXa, ostalo  sa ko  zna  cega   ali   majstor  Torbica  se   sa  njime  fino  vozika  po  sumama  i  gorama. ;DNa  slici  krpi   lanac   jer  ga  zver    redovno  kida! ;D

Ako imas jos koju sliku gde se lepse vidi,predpostavio sam da je neki rucni rad,zato me i zanima  :)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Milslio sam da sam ja nenormalan... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ako misliš na sliku na avataru, to je bila Yamaha Grizzly na -25 stepeni, a juče se nisam slikao.

Evo par  slika  , pocetkom  decembra  bila  lepa  voznja, dosla  ekipa  iz  Sente  sa  7 motora  na  celu  sa  Lacikom  i nas  domacih  5, sta  reci luda kuca.Klizavo  skroz  tako  da  je  bilo  free style  izvrtanja  kolko  oces.Dok  smo  mi  rondali  po  sumi  ekipa  za  logistiku  je  sabila  dva zekana  u  kotlic  tako  da  smo  se  i  omastili. ;D

Ako misliš na sliku na avataru, to je bila Yamaha Grizzly na -25 stepeni, a juče se nisam slikao.

ma kakav crni grizli , traktori se zimi svakako voze. ;D

• Svrati ponekad, 366 postova

Hahhahah! Tako je  ;D

sad je rasturen priprema se za sezonu,kros vile,gume,blatobran napred,novi oklopi,generalna...13978 sitnica  ;D

edit: eto malo kako ide i to  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=lSt_IBZA7_k

http://www.youtube.com/watch?v=Dko0c29MkVM

U  ove  dosadne  ladne  dane  kad  je  voznja  motora  bas problem,pala  nam  je  na  pamet  genijalna ideja.Dzip!Onako  gospodski  sedis  u  toplom  a  teras po  dzombe!Skroz  dobra  stvar!Naravno  ne  ide  bas  sve  glatko  bude  zaglavljivanja,  slepanja  i  slicnih  muka  al  vredi!Nekako  mi  ovo  najpre  pripada  ovde,  jes  da  su  cetri  tocka    ali  ako  remeti  pravila,  brisite.Evo  koja  slika  a  ako  se  dopadne  ima  jos,  snezni...

Extra , rover je malo ebo prag na balvan  ;D

Mi smo prije se lozili na pinzgauere pa smo tako experimentisali , jbg sad nema nijednog sve otislo za austriu

Pa  ide ona fino ali mene je razocarala , valjda sam ja ocekivao neku neman.Recimo u blatu za tren napuni sare na gumama i samo vrti onako.Te daj cekrk , sajla, vezi za drevo i tako .E ako u blatu ima imalo kamenja  ide.Nekazem da je losa, daleko od toga ali recimo pinc  me je odusevio.Onako uzak reko bi sad ce se prevrnuti ali ta granica je bas bas daleko.Niva je ovde odavno popularna i prodjana, cak i 20 god stara , samo ako joj  nije trulo tamo nazad gdje se kaci vjesanje  ;D  Mala Pandica je izlazila gdje pola japanskih dzipova nije moglo , dok se ne objesi na prepreku, onda jedan vrijedan  otvfori vrata digne je na rame par puta i netreba ni chekrk i sajla  ;D Range rover  iz 2004 misli mda je bio  , sa dobrim gumama chudo od dzipa uz brda i strane gdje netreba okretnost kao po shumi.Sad nemogu da se sjetim ali svasta smo maltretirali  ;D

• Enduraš, 6377 postova
  • Motocikl: CRF300L

110ku sam vozio po terenu u ovom poslednjem ratu, za sve je dobra sem za blato, bas kao sto kaze Braco cim se napune kramponi staje.

Fruskogorac, kako se pokazao ciroki (ako je imao dobre gume) ?

To  sa  gumama  je  problem,  napune  se  blatom  i  onda  muke.Al  svi  ovi  su  imali  skoro  iste  gume,  vise  drumske  tako  da  su  sa  te  strane  bili  u  istom  polozaju  i  Niva  se  daleko  najbolje  pokazala  na  blatnjavim  uzbrdicama.Nju  nismo  morali  da  guramo ;D.Ciroki  onako,  mozda  sa  terenskim  gumama,  ali  sto  kaze Braco  izgleda  da  su  bolji  mali  i  lagani  terenci,  mislim  da  bi  Samuraj  bio  dobar.Bas  bi  voleo  110ku  da  probam a  za  Pinca ne  sumnjam  da    je  dobar.Mozda  bi  bilo  dobro  probati  sa  lancima  kad  je  blato  jer  sam  video    na  sumskim  traktorima  da  to  rade ?

Ma sa lancima i golf dvojka  u rikverc izadje dje i svaki dzip  ;D

Samuraj je dobar , al;i sa uskim gumama , sa shirokim je smjeshan  ;D

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Mi kako skoro i nemamo vojske sve se rasprodalo  , tako je moj drugar kupio za 500 e AR 55 i mogu vam reći da je odlična čak smo i lade čupali iz nekog snijega i blata . A od džipova mercedes G i nijedan ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja