AnteK 609 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze . Imam slika koilko hoces . A imam i nekoliko klipova da dokazem da sa lancima ide ekstra u stvari sa full cross gumom i ne moze . Prijatelj sto vozi xl ima michelin t63 i nece da liznu po ovakav sneg . T63 uopće nije cross guma nego dualpurpose guma recimo 50:50. To je potpuno pogrešan izbor za snijeg. Ona je cestovni derivat Desert gume, i odlična je za cestu u svim uvjetima, odlična za makadame svih vrsta, osrednja u blatu a ako je blato malo veće, nije dobra, a za snijeg je katastrofalna. Ja sam na njoj doktorirao nauke. Sve gume sa centralnim blokovima ( ripnama ) nisu dobre za snijeg i slične uvjete. t63 je jako dobar kompromis jer se po cesti voziš ko kralj a većinu terena zadovoljava, za takve putne endurce. Ne može se uspoređivati sa full enduro ili cross gumama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja se zaista retko oglasavam, al ubiste vise sa ciji je sneg klizaviji, cija guma cupavija, cija planina strmija... Predjite na privatne poruke pa nas batalite. Nama samo snimke pustite :moto3: mi se vozimo,slikajemo,stavljamo snimke i komentiramo a ti i dalje gledaj i suti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Ovde nema leda 100 % . A i snegic je do clanka tako da tu bez muke izlaze svi sa offroad gumom . Znam sigurno jer da ima nebi mako ni na ravnom . Pao sam nekoliko puta kada smo nailazili na led prekriven snegom tako da ovo je samo sneg . S druge strane kada kada se vozi bez lanca bolje izadje tezi motor nego laksi uzbrdo . Drug sa xl 600 je izlazio bolje nego ja svuda dok nisam stavio lance . ovdi vidis bolje podlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja se zaista retko oglasavam, al ubiste vise sa ciji je sneg klizaviji, cija guma cupavija, cija planina strmija... Predjite na privatne poruke pa nas batalite. Nama samo snimke pustite :moto3: mi se vozimo,slikajemo,stavljamo snimke i komentiramo a ti i dalje gledaj i suti uuuuu, sta ti je rek'o za babine carapeeee... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 17, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja se zaista retko oglasavam, al ubiste vise sa ciji je sneg klizaviji, cija guma cupavija, cija planina strmija... Predjite na privatne poruke pa nas batalite. Nama samo snimke pustite :moto3: mi se vozimo,slikajemo,stavljamo snimke i komentiramo a ti i dalje gledaj i suti Ne, ja cutim i vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja cutim i vozim... Govori tiho i vozi se na XR-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog . Ovde se vidi kako klizaju oni lanci koji se samo stave oko tocka . Inace ja sam tu izaso bez problema a jos sam i prvi iso i napravio im put da prodju . Toliko od mene za sada . Kad pokupim klipove od njih gde se vidi kako lanci rade poso postavljam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 17, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan UPSON 2 ?? Baš ti se omaklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6446 Napisano Januar 17, 2012 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahaha "ovamo je put majstore" :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan hahaha "ovamo je put majstore" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kako GRMI ova Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zazajte coveka . Vidite da mu Kinez nervozan pa samo skace . Mora da grmi kad mu Aca pravio auspuhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne maltretirajete ove motore, kupite motorne sanke i vozite ako volite sneg :D po nekom manjem snegu i ok, zajebancije radi, al da krčim pola metra snega, fala kume!! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6446 Napisano Januar 18, 2012 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Kepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa ne igramo ne ljuti se covece, pa da se zabavljamo. ako moze malo adrenalina, nebi bilo na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6446 Napisano Januar 18, 2012 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i jedno i drugo - uzbrdo zabava, a nizbrdo se sjuris pun gas, pa da vidis sta je adrenalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee, sve se menja, vazda je uz brdo bila zabava, a niz brdo se i "ono" kotrlja :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E braticu . To je dozivljaj . Meni je ova 2 sata voznje bolje nego leti 2 dana . Toliko sam se navuko da jevda cekam dan kada sam slobodan . Probaj pa ce da vidis . Jebes zimu jos smo mladi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast drazo, samo napred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ovako se vozi po snegu :care: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8oafdXX_5U 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2467 Napisano Januar 19, 2012 Andragog, 5042 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Garant ima padobran na ledjima :care: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima ludaka koliko oćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 19, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ovako se vozi po snegu :care: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8oafdXX_5U Nije normalan... :staa2: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno nije normalan . Ovde u opste nije u pitanju sneg ( mislim ima snega ) nego muda za ovakvu voznju i da nema snega . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan i to bez lanaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...