Bishke 263 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozda budemo isli i do tornja kroz sumu ali kazu da je to bas zahtevna staza i da tezi motori ne mogu da je izvuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan mozda budemo isli i do tornja kroz sumu ali kazu da je to bas zahtevna staza i da tezi motori ne mogu da je izvuku Reci ovo Popsyju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da kazem Popsyju pa da otkaze Povlen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan teško da ćeš ga na tako nešto nagovoriti :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 12, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan mozda budemo isli i do tornja kroz sumu ali kazu da je to bas zahtevna staza i da tezi motori ne mogu da je izvuku Ko to kaže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Lokalni domoroci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rek'o Kepo DA MOŽE! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To je djunta sa sitnim nutom,rekli su mi da moze da se ubudzi ! A jel su ti tako rekli !? e pa nek ti ubudzi onaj ko ti je to rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rek'o Kepo DA MOŽE! Realno, ovu Bishketovu stazicu zmureci na zadnjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle onog odlaska "na jutarnju kafu" od Kotline do Kosjerića, mnogo toga može žmureći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan morash Bishke da pazis kad upotrebljavas rec "zahtevno" ... posle svih kepojebina i ostalih enduro druzenja pa i Rtnja jedino ako si osmislio voznju po tornju i do njegovog vrha mozes nazvati, hmmm, srednje zahtevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan morash Bishke da pazis kad upotrebljavas rec "zahtevno" ... posle svih kepojebina i ostalih enduro druzenja pa i Rtnja jedino ako si osmislio voznju po tornju i do njegovog vrha mozes nazvati, hmmm, srednje zahtevno Sklopi l ti to tvoje cudo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan BRKI kad ces prodati tu tvoju trabakulu i kupiti pravi motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Stevo jarane,pa gde si ti?Evo vec nekoliko dana razmilsjam da prodam trandzu ili menjam za neki enduro.Al nikako da se nakanim,ko ga jednom vozi,tesko se rastaje od njega.Nego,kad ces ti da krenes ovamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brki, ode i ti u jednocilindraše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan maa nije to problem, neko je skapirao da honda nije za offroad :) Sklopi l ti to tvoje cudo?! ja kao jager... cekam delove i propustam sve lepe voznje ovih dana :( obecao Bera u sredu... cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja je bila shooow mene sve boli,jedini sam bio sa kurblom... elem,uskoro stize klip od kolege Perun-a...snimao je skoro celu stazu...na Avali je bilo zajebano zbog lisca,mnogo kliza...posle sve pored bubanj potoka je bilo cisto osim par bara u koje smo upali posle toga smo otisli sa druge strane autoputa,isli kroz neke vocnjake...i mogu da vam kazem da je to mnooOOOoogo veliko prostranstvo pa se proteze sve do Lestana !! putevi se racvaju tako da mozes vrlo lako da se zgubis... elem,sledece nedelje smo se dogovorili da istrazimo te predele ako bude lepo vreme Perune cekamo snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: bravo Biske :takoje: . Ovog vikenda mi opet forsirali Surcin, ali ako budemo bili u mogucnosti, sledeceg dolazimo na Avalu, ako me/nas primate Jos jednom bravo za volju i organizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke slike malo da patimo mi sto nismo mogli da idemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo od nas ovde . Niko nista u ovom kraju ne postavlja pa ajde ja malo . Danas bili na vrh Rtnja , pogled i vreme ekstra a i morao sam da isprobam novu masinu . Evo slike I na kraju bili do nase rupe koja je prepuna skakaonica i malo skakali . Pao je brzo mrak pa nismo mogli da napravimo lepe fotografije . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Svi Vam se klanjam što vozite po ovoj zimi, pa na planinama je max 3-4 stepena , hladno za moj pojam ili je zbog toga što sam se prehladio prošli vikend i što nemam aktivni veš i što ne pijem serbski antifriz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se danas malo vozili na Monzi. Vuk ubedjen da KTM prolazi svugde a meni puce kicma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dražo, čestitke i ovde na novom/starom KTM-u Lepe slike, nema šta. Skroz dobro izgleda ovako polu-zimski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo jučerašnje vožnje po Avali i okolini. Samo nabacano, da vidite kako izgleda teren. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je vala nabacano, dopada mi se Ima i vodeeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...