Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

poslao mi Brki link, a ja delim sa vama

evo kako se vozi motor od 200+ kg kao da ima 50! :care:

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Lijep vidoje. Ovog ljeta su mi bila u gostima 4 drugara iz Slovenije i vozili smo 4 dana po bespućima CG. Momci su bili sa Afrikom, supertenerom i 2xnova mala tenera i pokazali su mi što se sve može, a ja sam bio ubijeđen da nemože, sa velikim endurama sa puno volje, lucidnosti i naravno umijeća. Bilo je tu i uvlačenja u šume sa blatom đe se izvlače drva i svega ostalog što je rezervisano za hard enduro, ustvari evo linka ka njihovom putopisu sa dosta slika i vidoja http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=4046

• Podržavam 2

• Andragog, 5079 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Lijep vidoje. Ovog ljeta su mi bila u gostima 4 drugara iz Slovenije i vozili smo 4 dana po bespućima CG. Momci su bili sa Afrikom, supertenerom i 2xnova mala tenera i pokazali su mi što se sve može, a ja sam bio ubijeđen da nemože, sa velikim endurama sa puno volje, lucidnosti i naravno umijeća. Bilo je tu i uvlačenja u šume sa blatom đe se izvlače drva i svega ostalog što je rezervisano za hard enduro, ustvari evo linka ka njihovom putopisu sa dosta slika i vidoja http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=4046

Ovo je extra, milina jedna. Svaka cast za org. POZZZZ

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Najbitnija je dobra volja i dobre gume :moto3: . Kapetan K je postavio visoke organizacione standarde za masovna okupljanja ali za manju grupu sam kadar nešto organizovati. Pa Bože zdravlja

• Podržavam 4

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Vrlo zanimljivo, od slova do slova sam procitao. Stvarno je lijepo kod tebe Janko za endurisanje. Ekipa iz Slovenije ne stedi teskase, ali bih se radije pojavio kod tebe sa necim laksim.

• Svrati ponekad, 251 postova

Strašno ,gde je ova voda tj klaljuga_?

elem

Mnogo lakše je sa 4t bar meni.Juče oko 100km šume doduše bio je jak tempo jesam otpao ali mnogo lakše sam se vozao sa 4t nego sa 2t koji stalno moraš da držiš u špicu da bi mogao da pratiš ekipu. E sad jeste teži oko 25kg u mom slučaju KX - WR ali opet to kompezuješ što povlači iz podruma tj snage uvek pa ne moraš da čitaš šumu unapred.Prepreke ,bar te na koje mi nailazimo tipa deblo ,potok ...tu samo dupe pozadi gas i preletanje.Nizbrdo malo koča malo motor odradi i dole si dok sa 2t toga nema.Uzbrdo ne moraš samo gas gas nego ako se i pojavi tipa neka krivina,vagaš i tome sl malo oduzmeš gas namestiš se pa opet vatra i ideš ,dok na 2t to baš i ne smeš da radiš jer ostaješ bez špica tj možeš gore al o5 gas gas kvača pa on skoči ako predoziraš i tako uvek što ume da smori .Na 4t puca snaga nekad je i previše izbaci na zadnji ali samo lagano doziraš i kontam da onda putuješ sa smeškom na licu....jbg ovo je moje mišljenje ...

To je spustanje jednim od potoka u Vrdnik, u gornjem toku ima mali vodopad Lazin vir i izvor, fino mesto.Vidim da veverica dobro dere :moto3:

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

ovaj se penje na rtanj sa sve afrike i tenere na ledjima :) :)

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

@FG

Ide Verica kao grom ,može i više i duže od mene jbg mlada je pa željna ali samo vežba,vežba i izaću s njom na kraj ... :aha:

Sad baš na earthu nađoh Lazino blato :zdravo:

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Perun, je l' ovo slikano kod onog repetitora?

Spuštao sam se biciklom jednom prilikom tu, obe gume sam probušio (hardtail bike), mnogo dobra staza :)

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Perune skidaj taj kofer molim te....ne volim bmw ali ovaj mi se svidja bas bas, ali ga kofer bas unakazio

Da mi je estetika primarna, ne bih vozio ovaj bajk. A u pravu si, grozan je kofer...odnosno kofer je kao kofer, ali ovom motoru ružno stoji...

Ovo sam stavio za po asfaltu, tamo-vamo po gradu i slično...pa isprobavam da li sve stoji čvrsto...

Perun, je l' ovo slikano kod onog repetitora?

Spuštao sam se biciklom jednom prilikom tu, obe gume sam probušio (hardtail bike), mnogo dobra staza :)

Da, ta staza, vozikao sam se danas oko Avale, tražim nešto zabavno za vožnju, a da je blizu Bgda...

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

imas sa druge strane avale zanimljiva staza,sve pored autoputa !

a ima i kroz sumu zanimljiva staza !

ako si zainteresovan mozemo da se provozamo ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja