srbac 2457 Napisano Maj 18, 2011 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mi UFFujete temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Maj 18, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mi UFFujete temu Auuu, sad ce padne ban :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu tarabu i Mitas je previše... To sam ja i rekao Hitmanu al mi on ne veruje :P Ja sam isto prešao 8k km i jesu se smanjile šare na gumi ali sa obzirom da dolazi leto i biće dosta suvog offroada peglaće one bože zdravnja još toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih ove gume, Metzeler enduro 3 sahara,(Huski 250 2T)pa me zanima ako neko ima iskustvo sa njima, kako ponasaju na terenu, suma, blato, poljski put... a i na asfaltu, hvala Ovo boldano dosta loše ako je imalo vlažno, ostalo OK, a brzo se troše... Mene nije oduševila...Za cestu i makadam je svaka guma ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Maj 18, 2011 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom iskustvu posle T63, malo ce koja guma da te odusevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Maj 18, 2011 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da mi stignu iz Svedske gume ove: http://biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Dack-och-Slang/Endurodack/ , taj drugar je odustao od puta pa nista od toga, ali kad bude dolazio donece mi ih. Inace moja voznja je skoro 50% po asfaltu a drugar sa kojim se vozim je prodao KTM 525 i kupio Monster 900 tako da sada uglavnom zujim sam (dok se ne proda Monster i kupi pravi bajk ) a ne ide se u sumu kad si sam, tako da ce mi ove gume posluziti bar neko vreme. Stavicu napred za jedan zub veci lancanik, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluju bas ozbiljne gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom iskustvu posle T63, malo ce koja guma da te odusevi Kažu iskusni da je najbolji kompromis teren-cesta ovo: http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/motorcycle/sheet/mt_43_pro_trial.html Trial gume. Ako nisi nabrijan da obaraš rekorde po krivinama na asfaltu, nijedna druga guma nije tako dobar kompromis, jer hard enduro/cross gume nisu za cestu i obratno. Ja nemam vlastitih iskustava, jer se te trial gume rade samo u jednoj dimenziji, koja mi ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Maj 18, 2011 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluju bas ozbiljne gume Za 40 eura zadnja a prednja 30e nije lose !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Maj 18, 2011 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom iskustvu posle T63, malo ce koja guma da te odusevi Kažu iskusni da je najbolji kompromis teren-cesta ovo: http://www.pirelli.c..._pro_trial.html Trial gume. Ako nisi nabrijan da obaraš rekorde po krivinama na asfaltu, nijedna druga guma nije tako dobar kompromis, jer hard enduro/cross gume nisu za cestu i obratno. Ja nemam vlastitih iskustava, jer se te trial gume rade samo u jednoj dimenziji, koja mi ne odgovara. Da, samo sto se one po terenu voze malo drugacije nego gume sa cepovima - cim prokliza, tj proslajfuje gubi grip, tako da se mora pazljivo sa gasom, plus sto prave offroad mogucnosti pokazuje tek ispod 1 bara, a cesto se voze i na 0,5, a ja nisam neko ko ce menjati pritisak gume u zavisnosti od podloge (mrzi me) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluju bas ozbiljne gume Za 40 eura zadnja a prednja 30e nije lose !!! !!!?? jel to polovne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Maj 18, 2011 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluju bas ozbiljne gume Za 40 eura zadnja a prednja 30e nije lose !!! !!!?? jel to polovne? 1000 svedskih kruna je 110 eura, znaci oko 40 e je zadnja naravno nova, imaju i kros gume http://biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Dack-och-Slang/Crossdack/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan auuuu kako nas deru ovdeeeeeee . Srbac hvala na info-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto slicica sa jucerasnje voznje , nemojte mi zamjerit sto su slike velike 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dule i pozdrav za tebe od Afrikanca iz Kolasina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto slicica sa jucerasnje voznje , nemojte mi zamjerit sto su slike velike Ne zameramo Ali sa tim gumama u takvo blato?? Vala treba imat' "kohones" za to, svaka čast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a imam kramponke a ne bi da ih montiram , muka mi , a inace nismo ocekivali da cemo na ovo naici , tako da smo se nekako izvadili iz ovog gliba i sve je dobro proslo :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dule i pozdrav za tebe od Afrikanca iz Kolasina. pozdrav komso i za tebe , pa nam dodji negdje da se svi zajedno vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 29, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da osvezim temu... vidoje sa proslonedeljne voznje: uzivajte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan nijesam bas mogao da uzivam kako se moze sa hard edurom ali moze proci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim gumama ... svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim gumama ... svaka čast jeger, mi koji smo iz crne gore , nama ne trebaju dobre gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam jednog čiču u Plavu, čuva krave po planini sa sve boldorkom. Sve može ali nije to to. živjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Maj 30, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan moze i prs' u oko ali boli Nego, koja je ovo barica na poslednjoj sliKi? Ja patim od obilazaka jezera, a onde jos nisam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Sušičko jezero , par stotina metara dugi i stotinak široko. Od njega počinje kanjon Sušice do ulivanja u Taru. kao što mu i ime kaže više ga nema nego što ima. Ljeti je livada koja se kosi. Ja sam bio jedno 5-6 puta i nikad ga nisam zatekao. na slikama se vidi i planinarski dom koji je na žalost zatvoren. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...