Djomla_ 234 Napisano April 3 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze jer biras na dugmic koga ces da cujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 316 Napisano April 3 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze znaci i jare i pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano April 4 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam brdo kaciga i brdo komunikacija sa aliexpresa, svaka ima neku manu: te los zvuk, te nece da se poveze, te moras da drzis dva najmanja dugmeta u isto vreme da bi je upalio…. Kupio opet novu kacigu i sad uzeh ovu sa temua za 1000din, nema radio ali mi i ne treba, cuje se odlicno, i kvalitet zvuka i jacina su odlicni, lako se pali i gasi i odmah se poveze sa telefonom bez problema https://share.temu.com/thqYCFgH0HBJavi kako traje baterija Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 656 Napisano April 4 (promenjeno) Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Ejeas v6 pro + i nisam zadovoljan. Kad sam je kupio za sebe i ženu radila je mada nikad nije bila dovoljno glasna ali sam svjestan da je to i do flip up kacige i do toga što mi vizir nije visok i vjetar me udara u grudi i bradu dosta . Onda sam ja nešto čačkao u aplikaciji i podešavanjima telefona i od tad me žena više ne čuje preko 50 km/h. Telefonski razgovor radi i na većim brzinama super,muzika se čuje negdje do 80 ok preko toga je buka prejaka. Ali komunikacija sa saputnicom preko interkoma neće preko 50-60 km/h. Kad usporim opet proradi. Ja nju čujem i na većim brzinama ali ona mene ne. Kao da se mikrofon ugasi zbog buke.Probao okretati mikrofon,dodavati vatu i nema promjene. Sad sam stavio novi mikrofon pa ću vidjeti ali mislim da neće biti promjene. Uglavnom stvari sa kineskih stranica mi budu OK,ali komunikaciju više ne kupujem osim neke skupe brendirane. Promenio April 4 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 48 Napisano April 5 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno važi "koliko para - toliko muzike". Ja imam v6 i za sada mi radi posao ali koristim samo za komunikaciju sa suvozačem, nisam probao na kolikom dometu radi itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15255 Napisano April 5 Integrisan, 3273 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @igogitar Da li ima negde da se vrati na fabrička podešavanja ? Nešto kao reset, možda pomogne ? Ja sam istu kupio pre mesec dana, još je nisam montirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 656 Napisano April 5 (promenjeno) Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima,vratio ali isto je. Sutra ću probati sa novim mikrofonom. Promenio April 6 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 656 Napisano April 7 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probao,isto je i sa novim mikrofonom. Shvatio sam šta je problem kad sam povezao komunikaciju sa kamerom. Lim se buka vjetra u kacigi poveća mikrofon se utiša,znači noise cancelation ga ugasi. Rješenja nema. Jedino da kupim beku Schubert kacigu jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 1062 Napisano April 8 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja kupismo Lexin MeshCom pre par dana. Duo pack, nesto malo preko 100eur po komadu, a presudilo je za Lexina jer treci drugar vec ima B4FM, pa da bismo mogli svi da se uparimo. Razlika je da taj MeshCom ima malo bolje zvucnike, i mesh sistem. Moguce je slusanje muzike i razgovor u isto vreme, medjutim u tom slucaju se jacina muzike steluje na telefonu, dok jacina glasa sagovornika direktno na komandi intercoma. Domet na meshu onako, dve krivine, dakle ~200m, nista spec. U sustini "zasija" tek kad je povezano vise vozaca, u lancu takoreci. U tom slucaju je domet i 1-2km sigurno.. tako da sad vrbujem jos ljudi da naruce isti Uglavnom, kad smo se vozili nas troje (2x meshcom i 1x b4fm) povezali smo se nekako i ja sam bio taj "noseci" intercom, tj obojica su bili povezani na moj. Jedan na mesh drugi na bluetooth, nisam provalio kako da njih dvojica komuniciraju, prakticno su obojica mogli cuti mene ali medjusobno se nisu mogli cuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...