Abi 1502 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 951 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima, naravno '21/'22 (posto '23 tek stize) ili je vozio? Vidim da je volan malko visi, deluje mi da je nesto kao stara F4, koja mi je bila ok. Kawasaki Ninja novi mi se ne svidja jer em je volan jako visoko, em je jos slabiji od Honde. Ako neko ima nekog iskustva ili je makar provozao pa da napise utiske, bio bih mu zahvalan. Pozdrav Promenio Maj 16, 2023 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas nekoliko sa novim CBR650R. Moj je 2022. i veoma sam zadovoljan, mada sam veliki Hondas i subjektivan sam. Ako te interesuje nesto konkretno pisi… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1502 Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 951 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Ivan Cirkovic said: Ima nas nekoliko sa novim CBR650R. Moj je 2022. i veoma sam zadovoljan, mada sam veliki Hondas i subjektivan sam. Ako te interesuje nesto konkretno pisi… Interesuje me sve, kupio bih ga Jel gresim ili je polozaj sedenja nesto kao na starom F-u? Vise sportski. Po specifikacijama motor ispade "velik" mada mi ovako ne deluje? I pretpostavljam da je 94hp dovoljno i da povuce i sve? Hvala i pozdrav Sibni i neku fotku ako te ne mrzi. PS i ja naginjem ka Hondi najvise. Promenio Maj 17, 2023 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Da, sportsko sedenje, snage dovoljno, malo manje torqa, nije veliki motor. Ako te interesuje da vidis motor uzivo, a u Bg si, javi se… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 81 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Isto važi ako si južnije od Bg, ja sam u Kragujevcu. Takodje bas zadovoljan, moja je 2022 uzeta sad u martu i već ima 5500km na satu nemam puno iskustva da bi uporedio sa nečim ali sam voljan da ti dam krug :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...