androsr50 6 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Skuzi sam da kad skinem remen skuter pali i radi normalno cak i hladan upali brzo, ali kad spojim remen naprijed na variomatik katastrofa od skutera i cuje se neko zveckanje kad dam gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6777 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji prenos, cvt…. Skini remen, digni na centralni i vrti zadnji tocak, samo ce ti se reci sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je radio prije generalke i vozio , da napomenem kada sam skidao sve variomatik sam morao radapzigerom cupati koliko je ona bolzna zapekla i ona zadnja strana variomatika sto drzi valjke da ne ispadnu ima zupce , e i ti zupci su jako osteceni valjda od cupanja sa radapzigerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je radio prije generalke i vozio , da napomenem kada sam skidao sve variomatik sam morao radapzigerom cupati koliko je ona bolzna zapekla i ona zadnja strana variomatika sto drzi valjke da ne ispadnu ima zupce , e i ti zupci su jako osteceni valjda od cupanja sa radapzigerom Ako skuter radi normalno bez remena onda ti problem mora biti u zadnjem delu prenosa, proveri sve tu da li je dobroSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...