elkovic04 1 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia 50rs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Pocetnik sam iz novog sada trenutno polazem za A1 pa me zanima kakav motor bih mi neko od vas iskusnijih vozaca preporucio vozio sam par skutera od po 50cc ali sam imao samo jedan kao moj,ne razumem se u popravke motora ali naucicu vremenom,trenutno gledam Peda TEK 125 ili mozda i Peda Pro XT125,takodje se ne razumem ni u opremu za voznju pa ako bi neko mogao da mi da par saveta pomoglo bi mi dosta. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu ovde rečenom, te Pede su dobre ali u 250 varijanti. 125-ice mešana iskustva. E sad, ja baš pre neki dan sreo omladinca na Pedi XT 125 i pitam ga kako služi, kaže prezadovoljan je. Vidi se da se motor vozi stalno ali ne deluje da se raspada ili išta slično. Nisam ni skapirao da je peda dok nisam prišao na dva metra. A i lepo se čuje za to što je, što sam se prijatno iznenadio. Lično mislim da nije loš izbor za prvi motor ako ćeš voditi računa i nećeš je maltretirati tražeći od nje nešto što ona ne može da pruži. Polovni motori u toj klasi kod nas su baš izmaltretirani i po meni mačka u džaku osim ako ne kupuješ motor koji znaš. U svakom slučaju, verujem da ćeš se slatko navozati za te pare.E sad, neki od Benelija, Zontesa i slično su sigurno bolje i pouzdanije rešenje ali i značajno skuplje. Ovde se sećam bar dva jako lepa iskustva sa njihovim 125icama.I za kraj, kaži nam nešto o sebi, godine, gabariti, želje, pretenzije, pa će neko moći više da ti kaže.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega. Dobrodošao. Imaš dosta o tome u temi https://forum.bjbikers.com/forum/62-kineska-imperija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elkovic04 1 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia 50rs Prijavi odgovor kao problematičan imam 19 godina nemam neku preteranu zelju s tim da od malena zelim da vozim motor,visok sam 165 i imam oko 60 kila dosta malo te mi zbog toga treba neki savet u vezi toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je odlično, tebe će sve lako da nosi, mlad si pa ćeš sve lako podneti i sebe adaptirati. Jesi li započeo časove vožnje? Na čemu ćeš polagati?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,obrati paznju na visinu sedista mislm da ce ti za dosta motora faliti visina kao i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav @elkovic04 i dobro nam dosao. Sto se opreme tice, kaciga obavezno, pozeljno fullface. Navikavaj se odmah na rukavice. Ako pretekne nesto novca mozes i neku jaknu ili neka ti bar bude u planu posle kacige i rukavica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sto se opreme tice,ja sam prvo kupio kompletnu opemu pa motor isto sam pocetnik doduse matori.Znaci obucu,pantalone,jaknu,rukavice kaciga se podrazumeva.Kao sto kolega rece kacigu najbolje fullface Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elkovic04 1 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia 50rs Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zapoceo casove voznje trebalo bi sledece nedelje a javice mi kroz par dana na cemu cu da polazem i ucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Maj 17, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, I dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...