Cvijanović 1728 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kao što napisah u naslovu.... Neka bude NOV ili veoma kratko trošen. Ponude iznesite ovde,na forumu. Promenio Maj 12, 2023 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da skratimo....Nov je 486e. Za vakumiran plaćam 450e. Za polovan od 400 pa jeftinje. Promenio Maj 12, 2023 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 12, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije nov i vakuumiran jedno te isto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da.... Trenutna cena za model 4/64 je 490€ u prodavnici (najjeftiniji i ima ga na stanju) Pod vakumiran se odnosi npr. na telefon koji si dobio od firme,na poklon,ukrao...ali ga nisi otvorio i hoćeš da ga prodaš(nemoj samo da mi kažeš da se poklon ne prodaje) A polovan može da bude i nov ali je "otvoren samo za slikanje". Jbga,nisam pojasnio ali nisam ni izmislio ta esnafska nepisana pravila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4137 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lomim dal da prelazim na 14icu pro. Jedva sam dočekao da izađe mini, ne volim velike telefone, ali kako su ga ubili posle 13ice... Sve mi radi super i prezadovoljan sam telefonom, ali hoću bolju kameru. Imam plavi od 128gb, uzeo sam ga u decembru '21. BH je 82% i imam jedno 3-4 maske za njega koje sve provereno rade sa bežičnim punjačem i može da ih drži i naglavačke, a imam i quadlock masku za njega. Jedini vlasnik, ne teram baterije ispod 20% da se prazne, noću airplane mode. Vidi ako ti je zanimljivo, pa da možda presečem i ja da se apgrejdujem. Promenio Maj 12, 2023 član Skittles Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se da prođem što jeftinije mogu.Tih 128gb se odražava na cenu,dok u ovoj situaciji nisu primarni. Telefon kupujem detetu kome je bitan isključivo proizvođač. Ja imam Nokia C2....takav je moj izbor što se tiče komunikatora. Sve bliže sam odluci da kupim 64gb u radnji za tih 490€. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobismo i popust 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...