Jump to content

Moto Zajednica

pomozite masini atv-a

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova

Majstor Zivota a te tvoje masine,sta je sa nima je li mogu da se montiraju na moj atv?

rekao sam ti da imam dve masine u delovima ali nijedna nije cela razlicite su pa nemoze da se spakuje jedna dobra cela ali zato ima delova. vec sam ti naapisao da moras da otvoris motor pa da vidimo sta ti treba

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

Hellboy po meni dogovori se sa majstor zivotom i posalji mu masinu da vidi da to sredi jer kao majstor je dobar bar tako kazu ljudi koje ja znam mada njega nisam upoznao licno jos. Vidi da ti odradi to kako treba da ne bude danas 200 sutra opet bolje jedan put 500 i da se vozis ko covek a ne da samo trcis do majstora. ovo nisam znao da taj motor moze da radi na jednom klipu a posto moze vozi ti to tako dok neskupis pare rutinu voznje i sredi kako bog miluje.

Hellboy po meni dogovori se sa majstor zivotom i posalji mu masinu da vidi da to sredi jer kao majstor je dobar bar tako kazu ljudi koje ja znam mada njega nisam upoznao licno jos. Vidi da ti odradi to kako treba da ne bude danas 200 sutra opet bolje jedan put 500 i da se vozis ko covek a ne da samo trcis do majstora. ovo nisam znao da taj motor moze da radi na jednom klipu a posto moze vozi ti to tako dok neskupis pare rutinu voznje i sredi kako bog miluje.

Takve polutke su nekada bile vozene u prvenstvu yugoslavije. tada je tako najlakse bilo napraviti 175cm a da nekosta puno. sve je isto samo neradi jedan cilindar i gas nije mnogo slabije isla ni tako !

• Svrati ponekad, 161 postova

ako je cilindar isti kao moj nije problem to spakovat,bar tako kazu,a meni sto treba jos na njega osim cilindra je klip sa karikom I bolcem I  klipnjaca eto to mi treba

ako je cilindar isti kao moj nije problem to spakovat,bar tako kazu,a meni sto treba jos na njega osim cilindra je klip sa karikom I bolcem I  klipnjaca eto to mi treba

Ti si uporan Rasklopi motor nemoze se defektaza uraditi na osnovu Vidovotosti. tada ce se sve znati ?! kada bi ti znao koliki posao zamena klipnjace zahteva sve bi bilo lakse !  ;)

• Svrati ponekad, 154 postova

Rasklopi, i videces sta fali, a sta ne.

I kad vidis sta fali, nabavis te delove, ili posaljes coveku da ti spakuje to kako valja. I platis, i gotov poso.

ma ovaj majstor sto je otvarao masinu vec mi je rekao sta hvali,hvali sto je ostecena jedna strana cilindra,klip sa karikom I klipnjaca,eto to hvali,zasto tolika sad frka kad je samo to u pitanju,znaci ako uspijem nabvit to da kupim,a ako ne sta da radim bez da ga vozim ovako dok izdrzi

To ne hvali, vec fali.

Onda uzmi nov ili polovan, a dobar klip, sa karikama, bolcnom. I napravi hilznu. Radilicu sigurno imas unutra, ali nemas klipnjacu. Spakuj, i ceraj!

Te delove uzmi ili od Majstor Zivote, ili drumskelisice, ili od nekog nabavi sam.

Eto ti!

Uzmi to. Znaci dve nove radilice, dva nova klipa sa bolcnama, karikama, i napravis dve nove hilzne. I imas ultra jaku masinu. Bolesno jaku! I dugotrajnu.

A ovako ako uradis jedan, a drugi ne, moguce je da ce ti opet uskoro nesto riknuti.

sto se tice radilice i klipova ja sam nasao u Engleskoj za 220 funti + prevoz 110 funti (do 5 kg)  :o

2 klipa su po 40 funti =   80 funti oba

@majstor zivota

koje masine imas rasklopljene, kubikaza, prve 3 oznake, koje delove imas, cena... hvala

imam agregat u delovima od 31K i 4LO ! Ustvari 31k bez prednje voiljuske ! nevalja levi cilindar i klip jer su kod mene presli 30ak hiljada punog gasa a bili su Wiseco 65mm!

nesic  otvori svoju temu pa pricaj o svojim problemima I trgovini,a ne tamo dje ja trazim pomoc da uskaces I uzimas mi takoreci djelove pred nosem,nije u redu,kapiras.

nesic  otvori svoju temu pa pricaj o svojim problemima I trgovini,a ne tamo dje ja trazim pomoc da uskaces I uzimas mi takoreci djelove pred nosem,nije u redu,kapiras.

Nebrini ti za njega on samo pita i sabira sta bi kad bi ! a ti kada otvoris masinu bice pitanji u kakvom je stanju tvoja polutka radilice na koju se montira klipnjaca itd itd pa ako nedaj boze ima ostecenja onda je kuku meni kuku tebi zato ti lepo kazem dok se motor neotvori nema pametovanja !  ;)

bas sam danas zvao ovog majstora sto je radio oko mog atv-a I priupitao ga I oko radilice I rece mi da je ona ok,ne znam zasto bih otvarao opet masinu kada je vec sve ustanovljeno sta je neispravno I sta bi trebalo da se kupi,mislim treba se zrtvovat toliko vremena da mi je masina u ne voznom stanju,mada bi sve to puno lakse bilo kada bih ja imao garazu.ljudi jel ima iko od ove masine da proda klip,klipnjacu sa karikama I bolcom,pa bih ja gledao da sve to mozda I komplet masinu prebacim kod majstora zivota I da mi je sve kompletirano,on izhilznuje,stavi taj klip I svi srecni,svi zadovoljni???

bas sam danas zvao ovog majstora sto je radio oko mog atv-a I priupitao ga I oko radilice I rece mi da je ona ok,ne znam zasto bih otvarao opet masinu kada je vec sve ustanovljeno sta je neispravno I sta bi trebalo da se kupi,mislim treba se zrtvovat toliko vremena da mi je masina u ne voznom stanju,mada bi sve to puno lakse bilo kada bih ja imao garazu.ljudi jel ima iko od ove masine da proda klip,klipnjacu sa karikama I bolcom,pa bih ja gledao da sve to mozda I komplet masinu prebacim kod majstora zivota I da mi je sve kompletirano,on izhilznuje,stavi taj klip I svi srecni,svi zadovoljni???

Dok se nerasturi nema pametovanja ! skini i posalji ?!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja