jovanovicdanijell 0 Napisano Maj 10, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: batajnica Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan pa da zapocnem sve od pocetka kupio ja rs125 2002 sav srecan 35konja novi projekat posle yamaha aerox i naletim na prve probleme koje da kazem resim brzo trokirala ona venitl je ostao u poziciji na pola a sajla pukla i onda uzmem ja izvadim ventil i sve i napravim ako mogu reci custom budzevinu i sad radi bez ventila kao zmaj.. mada pojavio mi se sada drugi problem a to je da znam da su mi lanac i lancanici za zamenu mada kaze majstor neke gumice iza zadnje lancanika nisu dobre i da moram to sto pre da resim jer se lancanik zadnji treska po malo kad ga klimas rukom ali lanac nikad do sad nije spao ni slicno pa mene zanima gde mogu nabaviti gumice te i kako to funkcionise.. hvala na pomoci u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Maj 11, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @jovanovicdanijellkoliko godina imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...