RankoBg87 3297 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 13, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam, to sto ja zapinjem o moju glavu... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ranko se javiooooo Neki dan i Honda ce imati mrezu na hladnjaku E posle da smislim sta bih mogao da dodam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10752 Napisano Maj 15, 2023 Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jelkicu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... nek mirise! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3297 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8508 Napisano Maj 15, 2023 Ne silazi, 2193 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Opa,opa al će da legne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm, da nisam oko klinca angazovan ovog bih trena za Bg posao.Usrecio si jednog, kako sebe da nazovem a da smesno ne bude...Zaljubljenika, eto, tako moze.. Hvala Ranko, zapamtio sam tvoj trud, uzvraticu kada bude zatrebalo. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 17, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na asistenciji a posebno Ranku i Nemanji! Meni je ovo toooop, samo cu mrezu iza "CBF" ofarbati u crno Stavicu jos par slika u temi o ovom modelu. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3297 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To jos i dobro ispalo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 17, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Vi mozete usluzno odraditi i druge dimenzije? Ovo nije forumski ustupak mozda? Dosli drugari, odusevljavaju se... Muka jedino ove mrezice naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3297 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze ako imaju crtez tj da znaju kako i sta, sebi jos nisam uradio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Maj 17, 2023 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jasno, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivca79 0 Napisano Octobar 2, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2023. at 23:25, RankoBg87 je napisao: Nadjoh slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivca79 0 Napisano Octobar 2, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2023. at 23:25, RankoBg87 je napisao: Nadjoh slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gboxfloyd 2 Napisano pre 7 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan On 5/9/2023 at 2:50 PM, RankoBg87 said: Ovako sam radio nekom s foruma za CBF A druga slika ce biti za moj. Druze da li je ovo sto si radio za CBF600? I jel bi moglo za mene ovako samo u prohromu i koliko bi kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3297 Napisano pre 7 sati Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gboxfloyd je napisao: Druze da li je ovo sto si radio za CBF600? I jel bi moglo za mene ovako samo u prohromu i koliko bi kostalo? Moram da vidim sta je bese pisalo, mislim da jeste za 600 a da sam kolegi trebao da radim za litru. Ako mozes izmeri hladnjak i kacenje pa ce da vidimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gboxfloyd 2 Napisano pre 7 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Merim sutra posto mi je u garazi na poslu. Zimski san .... Pa pisem mere da proverimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...